Νέα ερώτηση ΝΔ για υπόθεση Καμμένου

Νέα ερώτηση ΝΔ για υπόθεση Καμμένου

Καταγγελίες φέρουν τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να επικοινωνεί με ποινικό κρατούμενο, καταδικασμένο για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών

Νέα ερώτηση ΝΔ για υπόθεση Καμμένου
Σε ένα από τα κορυφαία ζητήματα κοινοβουλευτικού ελέγχου εξελίσσονται οι καταγγελίες που φέρουν τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο να επικοινωνεί με ποινικό κρατούμενο, καταδικασμένο για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών.

Μετά τους τομεάρχες Δικαιοσύνης και Εθνικής Άμυνας της ΝΔ Νίκο Παναγιωτόπουλο και Αδωνη Γεωργιάδη
που κατέθεσαν επίκαιρες ερωτήσεις προς τους αντίστοιχους υπουργούς Σταύρο Κοντονή και Πάνο Καμμένο καλώντας τους στην Ολομέλεια για εξηγήσεις και ο τομεάρχης Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης ζητά εξηγήσεις από τον κ.
Κλείσιμο
Πάνο Κουρουμπλή για συνομιλίες που δημοσιεύτηκαν και εμπλέκουν στην υπόθεση αξιωματικό του Λιμενικού Σώματος.

Ο κ. Πλακιωτάκης επισημαίνει την ανάγκη να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και καλεί τον υπουργό Ναυτιλίας να ενημερώσει την Βουλή για τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί ή θα προβεί,  προκειμένου να ερευνηθεί η εμπλοκή αξιωματικού.  

Τονίζει, επίσης, ότι η πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης των διαλόγων του εν λόγω αξιωματικού του Λιμενικού Σώματος με τον ισοβίτη, που είδαν το φως της δημοσιότητας, αποτελεί ζήτημα μείζονος σημασίας για τη Δημοκρατία. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης