Πολάκης για δημοσιογράφο: Επρεπε να τον χώσω τρία μέτρα κάτω από τη γη!

Πολάκης για δημοσιογράφο: Επρεπε να τον χώσω τρία μέτρα κάτω από τη γη!

Δείτε το βίντεο με την ομιλία σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι- Ύβρεις από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας που δεν ακούγονται ούτε από χούλιγκαν - Επανέρχεται μέσω Facebook., αποκαλώντας «σκυλιά» τους επικριτές του - Άδωνις: Πού είναι τώρα η ΕΣΗΕΑ;

Πολάκης για δημοσιογράφο: Επρεπε να τον χώσω τρία μέτρα κάτω από τη γη!
Με απίστευτες εκφράσεις, ύβρεις και ύφος αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης
στο περιστατικό που είχε συμβεί τον Δεκέμβριο του 2015, όταν
σε συνέντευξη Τύπου είχε επιτεθεί φραστικά σε δημοσιογράφο.

Κλείσιμο
Το ίδιο επανέλαβε και χθες σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο δημαρχείο Αμαρουσίου που μίλησε με ακόμα χειρότερες φράσεις για τον δημοσιογράφο. Είπε χαρακτηριστικά: «Επρεπε να σηκωθώ επάνω και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη, αλλά κράτησα την ψυχραιμία μου!».

Το χθεσινό παραλήρημα του υπουργού δεν είχε όριο καθώς χαρακτήρισε τα ΜΜΕ «βοθροκάναλα της διαπλοκής», ενώ στην ίδια εκδήλωση χαρακτήρισε το ΚΕΕΛΠΝΟ ως την «offshore του υπουργείου Υγείας».

Σημειώνεται ότι το ακροατήριο της εκδήλωσης ήταν κατά κύριο λόγο γιατροί της ΒΑ Αττικής, οι οποίοι μάλιστα όπως θα δείτε και στο βίντεο χειροκροτούν και γελάνε ότι ο αναπληρωτής υπουργός λέει όλα αυτά που λέει!

Δείτε το βίντεο:




Στα όσα είπε ο κ. Πολάκης απάντησε ο δημοσιογράφος, τον οποίο απειλεί, κ. Αιμίλιος Νεγκής.

Συγκεκριμένα έγραψε στο Facebook: «Χτύπα σαν άντρας... Καλό Πάσχα» και κοινοποίησε την είδηση που ανέβασε το protothema.gr.
 
Γεροβασίλη: Λεκτικό ατόπημα οι δηλώσεις Πολάκη 

Ως λεκτικό ατόπημα, χαρακτηρίζει την ομιλία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Μιλώντας στον  Alpha 9.89 η Όλγα Γεροβασίλη ανέφερε ότι ήταν αγανακτισμένος «με τη συμπεριφορά μέρους των ΜΜΕ απέναντί του και με τις εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν για έναν υπουργό, οι οποίες είναι καταγεγραμμένες και δεν έχουν αντίστοιχα σχολιαστεί».



Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση 

Από το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τις  δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, κ. Παύλου Πολάκη, εκδόθηκε η ακόλουθη λιτή ανακοίνωση: «Η αυθεντική έκφραση της Κυβέρνησης Τσίπρα…».

Νωρίτερα και ο Αδωνις Γεωργιάδης είχε γράψει στο Twitter: Η «ευαίσθητη» ΕΣΗΕΑ δεν θα αντιδράσει στην απειλή του Πολάκη;

Το Ποτάμι σχολίασε: «Ψευτόμαγκας στην αντιπολίτευση. Ψευτόμαγκας και ως υπουργός. Έρμη υγεία!».

Κάλυψη από Ξανθό

Κάλυψη στον Παύλο Πολάκη επιχείρησε να παράσχει ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, μιλώντας την Πέμπτη στη Βουλή. Ο κ. Ξανθός είπε αρχικά ότι «αντιπαρέρχομαι τα περί αντιδημοκρατικής εκτροπής και προσομοίωσης της ελληνικής δημοκρατίας με αυταρχικά καθεστώτα... Δεν απαντώ σε καταγγελίες που δεν τεκμηριώνονται και δεν αποδεικνύονται», είπε για να προσθέσει στη συνέχεια: «αν νομίζετε ότι θα μπορέσετε με αφορμή κάποιες δηλώσεις που δεν γνωρίζω, δηλώσεις  που είναι σε συνέχεια μιας γνωστής αντιπαράθεσης προσβλητικής απέναντι στον κ. Πολάκη, να ακυρώσετε ή απαξιώσετε ένα έργο που γίνεται με μεγάλη προσπάθεια και συνεισφορά και ολόψυχη στήριξη από τον κ. Πολάκη είστε γελασμένη» απευθυνόμενος στην κ. Αραμπατζή που έθεσε το ζήτημα στη Βουλή.


Επανέρχεται ο Πολάκης και αποκαλεί «σκυλιά» τους επικριτές του
«Τα σκυλιά ουρλιάζουν, το καραβάνι προχωρά. Αντέχουμε και θα σας νικήσουμε». Με αυτόν τον τρόπο, ο Παύλος Πολάκης επανήλθε, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, δίνοντας συνέχεια σε όσα είπε στην κομματική εκδήλωση στο Μαρούσι.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:
Ολοκληρη η απαντηση χθες στο δημοσιογραφο του ΣΚΑΙ για το ΚΕΕΛΠΝΟ και τους διοικητες των νοσοκομειων, στην εκδηλωση του ΣΥΡΙΖΑ αμαρουσιου για το παραλληλο προγραμμα οπου ημουν ομιλητης.ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ απομονωνουν κομματια .Δεν πειραζει παιδια οσο και να ουρλιαζετε η παραπομπη για κακουργημα της πρωην διοικησης του κεελπνο απο την εισαγγελεα διαφθορας ΕΓΙΝΕ και δεν κρυβεται οσο και να επιτιθεστε σε μενα .
ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΠΡΟΧΩΡΑ,ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

Παράλληλα, «ανέβασε» βίνετο με ολόκληρη την απάντηση, όπως λέει, στο δημοσιογράφο του Σκάι:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης