Κάλυψη στον Πολάκη από τον Ξανθό: Δεν μπορεί να απαξιώνεται το έργο του

Κάλυψη στον Πολάκη από τον Ξανθό: Δεν μπορεί να απαξιώνεται το έργο του

Αν και ο υπ. Υγείας σημείωσε ότι δεν έχει δει το βίντεο που εμφανίζει τον κ. Πολάκη να λέει ότι θα χώσει κάποιον δημοσιογράφο τρία μέτρα κάτω από την γη

Κάλυψη στον Πολάκη από τον Ξανθό: Δεν μπορεί να απαξιώνεται το έργο του
Κάλυψη στον Παύλο Πολάκη επιχείρησε να παράσχει ο υπουργός Υγείας
Ανδρέας Ξανθός, μιλώντας την Πέμπτη στη Βουλή. 

Ο υπουργός αν και σημείωσε ότι δεν έχει δει το βίντεο που εμφανίζει τον κ. Πολάκη να αναφέρει ότι θα χώσει κάποιον δημοσιογράφο τρία μέτρα κάτω από την γη, επισήμανε ότι οι προσπάθειες ακύρωσης του σημαντικού έργου της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου δεν θα βρουν ανταπόκριση.

Το ζήτημα έθεσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Αραμπατζή που κάλεσε τον κ. Ξανθό να αποδοκιμάσει «τις δηλώσεις Πολάκη που αποτελούν ευθεία απειλή κατά της ζωής και έκνομη ενέργεια», σημειώνοντας παράλληλα πως «η κυβέρνηση παρέλαβε μια δημοκρατική χώρα και τείνει να την καταντήσει Τουρκία».
Κλείσιμο

Ο κ. Ξανθός είπε αρχικά ότι «αντιπαρέρχομαι τα περί αντιδημοκρατικής εκτροπής και προσομοίωσης της ελληνικής δημοκρατίας με αυταρχικά καθεστώτα... Δεν απαντώ σε καταγγελίες που δεν τεκμηριώνονται και δεν αποδεικνύονται», είπε για να προσθέσει στη συνέχεια: «αν νομίζετε ότι θα μπορέσετε με αφορμή κάποιες δηλώσεις που δεν γνωρίζω, δηλώσεις  που είναι σε συνέχεια μιας γνωστής αντιπαράθεσης προσβλητικής απέναντι στον κ. Πολάκη, να ακυρώσετε ή απαξιώσετε ένα έργο που γίνεται με μεγάλη προσπάθεια και συνεισφορά και ολόψυχη στήριξη από τον κ. Πολάκη είστε γελασμένη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης