Βορίδης για Τζιτζικώστα: Στρατεύομαι σε αυτόν τον αγώνα δίπλα του

Βορίδης για Τζιτζικώστα: Στρατεύομαι σε αυτόν τον αγώνα δίπλα του

«Πρέπει να ανοιχτούμε σε καινούριες ιδέες, σε σκέψεις, να αναπτύξουμε την ιδεολογική και πολιτική αντιπαράθεσή μας. Πρέπει να υπερασπιστούμε τις αξίες, τις ιδέες, τις αρχές της παρατάξεώς μας», τόνισε ο βουλευτής 

Βορίδης για Τζιτζικώστα: Στρατεύομαι σε αυτόν τον αγώνα δίπλα του
Δήλωση στήριξης του Απόστολου Τζιτζικώστα έκανε νωρίτερα προσερχόμενος στη Βουλή ο Μάκης Βορίδης.

«Η χώρα έχει ανάγκη να αντιμετωπιστεί η ηγεμονία της Αριστεράς, χρειάζεται μια ισχυρή και δυναμική αντιπολίτευση, απέναντι σε μια καθημερινά καταστροφική κυβέρνηση, να δοθεί μια ασυμβίβαστη μάχη απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ και στις πολιτικές του. Χρειάζεται ένα κόμμα, το οποίο θα έχει ανοιχτές πόρτες, θα είναι ένα κόμμα ιδεών, θα αναπτύξει τη μάχη αυτών των ιδεών και θα σταματήσει να είναι ένα κόμμα φατριών και μηχανισμών» είπε ο Μ. Βορίδης εκτοξεύοντας «πυρά» στην κυβέρνηση και θέτοντας τους στόχους για το μέλλον της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, σημείωσε:

«Πρέπει να ανοιχτούμε σε καινούριες ιδέες, σε σκέψεις, να αναπτύξουμε την ιδεολογική και πολιτική αντιπαράθεσή μας. Πρέπει να υπερασπιστούμε τις αξίες, τις ιδέες, τις αρχές της παρατάξεώς μας».

Κλείσιμο
Παίρνοντας, τέλος, ξεκάθαρη θέση υπέρ του Απόστολου Τζιτζικώστα, για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας, είπε:

«Σε αυτή την εσωκομματική διαδικασία για την ανάδειξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ο υποψήφιος που έχει θέσει αυτά τα ζητήματα, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση αυτών των αρχών, είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας και στρατεύομαι σε αυτόν τον αγώνα δίπλα του».

Υπενθυμίζεται ότι όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ερωτηθείς σχετικά με το αν ο κ. Βορίδης τον στηρίζει, είχε αποφύγει να δώσει απάντηση.

Ο κ. Βορίδης, τότε, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Mega ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, επισημαίνοντας πως «δεν στηρίζει τον Άδωνι Γεωργιάδη», χωρίς να αποκαλύψει ποιον επιθυμεί να ηγηθεί της «γαλάζιας» παράταξης. Είχε δε προσθέσει πως η απόφαση του κ. Γεωργιάδη ήταν καθαρά δική του και δεν το συζήτησε μαζί του.

Πώς σχολιάζουν συνομιλητές του Κυριάκου Μητσοτάκη

Κύκλοι του υποψηφίου προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με τη δήλωση στήριξης του Μάκη Βορίδη της υποψηφιότητας του Απόστολου Τζιτζικώστα ανέφεραν τα εξής:  «Δεν σχολιάζουμε παρασκηνιακές συναλλαγές που μέχρι πρότινος κατήγγειλε ο κ. Τζιτζικώστας. Πλέον το ιδεολογικό πρόσημο της υποψηφιότητας του κ. Τζιτζικώστα είναι ξεκάθαρο».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης