Η τραμπούκικη επίθεση στον Κουμουτσάκο καρέ-καρέ

Η τραμπούκικη επίθεση στον Κουμουτσάκο καρέ-καρέ

Ο φακός του protothema.gr κατέγραψε λεπτό προς λεπτό την προσπάθεια ακραίων στοιχείων της ΧΑ να λιντσάρουν τον βουλευτή της ΝΔ έξω από τη Βουλή - Η χαλαρότητα των ανδρών της Αστυνομίας - Οι αφιονισμένοι που προσπαθούσαν να σκίσουν τα ρούχα του Γιώργου Κουμουτσάκου και τον καταδίωκαν για να τον γρονθοκοπήσουν

Η τραμπούκικη επίθεση στον Κουμουτσάκο καρέ-καρέ
Ενώ η κοινή γνώμη βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από την πρωτοφανή επίθεση ομάδας ακραίων στοιχείων εναντίον του Γιώργου Κουμουτσάκου κατά την διάρκεια συγκέντρωσης των Ποντίων έξω από την Βουλή, η Ελληνική Αστυνομία δεν έχει ακόμη καταφέρει να ταυτοποιήσει τους δράστες. Το www.protothema.gr δημοσιεύει όλες τις φωτογραφίες που αποτυπώνουν τις απίστευτες βιαιπροαγίες ομάδας αγνώστων εναντίον του βουλευτή της ΝΔ. Οπως θα δείτε στις φωτογραφίες, τα πρόσωπα όλων όσων επιχείρησαν να σκίσουν τα ρούχα του κ.Κουμουτσάκου, τον γρονθοκόπησαν, ή τον κλωτσούσαν και τον καταδίωκαν μπροστά στα μάτια των αστυνομικών δυνάμεων είναι εμφανή με απόλυτη λεπτομέρεια. Είναι ως εκ τούτου απορίας άξιον πώς οι αστυνομικές δυνάμεις -που έχουν ωστόσο προσαγάγει 8 άτομα- δεν έχουν ακόμη καταφέρει να ταυτοποιήσουν ποιοι είναι οι εξαγριωμένοι τραμπούκοι οι οποίοι επιτέθηκαν στον Γιώργο Κουμουτσάκο με μένος που δεν έχει προηγούμενο.

Ο βουλευτής της ΝΔ κάνει δήλωση στα μέσα ενημέρωσης ευρισκόμενος στο κεντρικό σώμα των συγκεντρωθέντων, κοντά στο μπλοκ υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι βρέθηκαν στο Σύνταγμα για να αποδοκιμάσουν τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη ότι δεν αναγνωρίζει την ποντιακή γενοκτονία από τους Τούρκους. Ορισμένοι διαδηλωτές που βρίσκονται κοντά του γιουχάρουν τον κ. Κουμουτσάκο. Το πουκάμισό του είναι βρεγμένο, γεγονός που αποδεικνύει ότι έχει ήδη δεχθεί μπουκάλια νερό που του πέταξαν άγνωστοι.

Κλείσιμο








Ενας από τους διοργανωτές των ποντιακών οργανώσεων φαίνεται σαν να προσπαθεί να προστατεύσει τον Γιώργο Κουμουτσάκο. Με έναν ιδιότυπο τρόπο όμως. Κι αυτό διότι ενώ αρχικώς τον οδηγεί εκτός του σώματος των συγκεντρωθέντων, καλεί τους διαδηλωτές να μην τον αποδοκιμάζουν και σηκώνει τα χέρια του καλώντας τους να ηρεμήσουν στη συνέχεια βάζει το αριστερό του χέρι στον ώμο του βουλευτή. Όταν όμως τον προσεγγίζουν άλλα άτομα, ο αυτόκλητος υπερασπιστής του βουλευτή της ΝΔ δείχνει να βάζει το σώμα του ασπίδα γύρω από τον κ. Κουμουτσάκο και ταυτοχρόνως με το αριστερό του χέρι μοιάζει σαν να έχει ακινητοποιήσει τον βουλευτή με κεφαλοκλείδωμα. Την ίδια ώρα ο Γιώργος Κουμουτσάκος δέχεται μπουκάλια με νερό από αγνώστους, ενώ άλλοι προσπαθούν να τον κλωτσήουν. Στο ερώτημα τι κάνουν οι αστυνομικοί και γιατί δεν κινητοποιούνται, απάντηση δεν μπορεί να δοθεί.



















Οι τραμπουκισμοί συνεχίζονται. Ενώ ένα άτομο, τα χαρακτηριστικά του οποίου είναι κάτι περισσότερο από ευκρινή σηκώνει το χέρι και χτυπά τον κ. Κουμουτσάκο -γιατί άραγε θέλει να τον γρονθοκοπήσει;- μια κοπέλα που δεν κάνει την παραμικρή προσπάθεια να καλυφθεί του τραβάει το σακάκι με μανία. Θέλει να βγάλει τα ρούχα του κ. Κουμουτσάκου; Λειτουργεί παίρνοντας δύναμη από τον όχλο; Αποτελεί μέρος ομάδας που είχε στοχοποιήσει τον κ. Κουμουτσάκο; Οι φωτογραφίες δείχνουν τι συνέβη.



















Ο άνδρας με τυο τζόκεϋ χρειάζεται ελάχιστα δευτερόλεπτα για να εξαπολύσει μια γροθιά στο πρόσωπο του βουλευτή της ΝΔ. Οταν ο Γιώργος Κουμουτσάκος σηκώνει το βλέμμα απελευθερώνοντας το κεφάλι του από το κεφαλοκλείδωμα που του κάνει ο άνθρωπος που για ορισμένους τον καλύπτει από τους διώκτες του, ο τραμπούκος με το τζόκεϋ δρα αστραπιαία. Έτσι όπως εμφανίστηκε «από το πουθενά» για τον ίδιο άγνωστο λόγο γρονθοκοπεί τον Γιώργο Κουμουτσάκο.
Στο ερώτημα γιατί ο άνδρας με το μαύρο T-shirt έκανε κεφαλοκλείδωμα στον γαλάζιο βουλευτή, απάντηση θα δώσει η δικαιοσύνη. Το μέλος της παμποντιακής ομοσπονδίας συνελήφθη με την κατηγορία ότι με τις κινήσεις του διευκόλυνε τους τραμπούκους, οδηγήθηκε στον ανακριτή και σε τακτική δικάσιμο θα κληθεί να στοιχειοθετήσει αν ισχύουν τα λεγόμενά του ότι προστάτευε τον Γιώργο Κουμουτσάκο.









Ο βουλευτής της ΝΔ καταδιώκεται από ένα μπουλούκι αγνώστων, θεωρούμενων ως μελών της Χρυσής Αυγής. Από τον άνδρα με το τζιν και το τσιγάρο στο στόμα που κυνηγά τον Γιώργο Κουμουτσάκο όπως οι παίκτες του αυστραλιανού ράγκμπι τους αντιπάλους του, μέχρι τον «άγνωστο» που σε προηγούμενες φωτογραφίες έλουζε με νερά τον βουλευτή. Γιατί η ΕΛ.ΑΣ δεν έχει καταφέρει να ταυτοποιήσει τους ακραίους χρυσαυγίτες που γρονθοκόπησαν τον βουλευτή;

























Οι χρυσαυγίτες, κάποιοι πόντιοι διαδηλωτές και άλλοι ακραίοι με άγριες διαθέσεις έχουν περικυκλώσει τον βουλευτή και τους λιγοστούς άνδρες των ΜΑΤ που προστατεύουν τον Γιώργο Κουμουτσάκο. Το γεγονός που σοκάρει και προκαλεί φρίκη είναι το μίσος του όχλου εναντίον ενός από τους πλέον ήπιους βουλευτές της Βουλής των Ελλήνων που έχει συμπάθειες σε όλα τα πολιτικά κόμματα και ουδέποτε έχει προσβάλει πολιτικό του αντίπαλο. Σαν αφιονισμένοι, οι ακραίοι κινούνται εναντίον των αστυνομικών επιδιώκοντας να χτυπήσουν τον Γιώργο Κουμουτσάκο. Πόσους από τους ταραξίες συνέλαβαν οι αστυνομικοί; Ούτε έναν! Κι όλα αυτά έξω από τη Βουλή των Ελλήνων, ακριβώς στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, στο κέντρο της πόλης, ένα από τα καλύτερα φρουρούμενα σημεία στην πόλη...










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης