Θεοχάρης: Ο "φόρος Βαρουφάκη" στα ΑΤΜ προκάλεσε εκροές 300 εκατ. ευρώ

Θεοχάρης: Ο "φόρος Βαρουφάκη" στα ΑΤΜ προκάλεσε εκροές 300 εκατ. ευρώ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού παρομοίασε και την Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον γενικό εισαγγελέα Αντρέι Βισίνσκι

Θεοχάρης: Ο "φόρος Βαρουφάκη" στα ΑΤΜ προκάλεσε εκροές 300 εκατ. ευρώ
Μαζική φυγή καταθέσεων προκάλεσαν οι δηλώσεις Βαρουφάκη περί επιβολής φόρου στις αναλήψεις ΑΤΜ σύμφωνα με τον κ. Χάρη Θεοχάρη.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής μίλησε για «εκροές Βαρουφάκη» υποστηρίζοντας πως «μόνο 300 εκατ. είναι οι χθεσινές εκροές οι εκροές Βαρουφάκη».
 
Εκτός αυτού ο κ. Θεοχάρης παρομοίασε την Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου  με τον Αντρέι Βισίνσκι, τον γενικό εισαγγελέα της ΕΣΣΔ.
 
«Στο εσωτερικό, ο Γενικός Εισαγγελέας Αντρέι Βισίνσκι... συγγνώμη η Πρόεδρος της Βουλής ήθελα να πω, ζητάει πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων. Πραγματικά, πολλές φορές δεν είναι ξεκάθαρο αν διαβάζουμε μυθιστόρημα του Γ. Μαρή ή παρακολουθούμε διακωμώδηση του Αστυνόμου Μπέκα από τον Χάρυ Κλυνν» είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια περιέλαβε τον υπουργό Οικονομιών Γιάνη Βαρουφάκη σημειώνοντας «Στο εξωτερικό, έχουμε ανοιχτή υπονόμευση των διαπραγματεύσεων και του ίδιου του Πρωθυπουργού από τον Υπουργό Οικονομικών, ο οποίος το πρωί λέει, ότι έχει ηχογραφήσει τη συνεδρίαση του Eurogroup και το βράδυ λέει, ότι ηχογραφεί τον εαυτό του, ή μόλις χτες το πρωί φορολογεί τα ΑΤΜ (γιατί όχι και τα γκισέ), ενώ το απόγευμα με επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου διαψεύδεται ο Υπουργός του.
Κλείσιμο

Μόλις σήμερα, η ΕΚΤ δεν αύξησε τον ELA για τις ελληνικές τράπεζες με αστεία δικαιολογία, ότι δεν υπήρξαν σημαντικές εκροές καταθέσεων. Μόνο χθες είχαμε 300 εκ. εκροές.  Στον ΦΠΑ από τηλεοράσεως γίνονται δηλώσεις, που είναι αντίθετες με το ενωσιακό δίκαιο. Διαρρέετε το σχέδιο της συμφωνίας στον Τύπο και αυτό ημιτελές με δύο εναλλακτικές για κάθε θέμα και μετά αρνείστε να προχωρήσετε σε ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών».
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης