Ντινόπουλος για την αγγελία: Εγινα είδηση για το αυτονόητο, ψάχνω δουλειά

Ντινόπουλος για την αγγελία: Εγινα είδηση για το αυτονόητο, ψάχνω δουλειά

Τι απαντά ο ίδιος - «Πρώην υπουργός, με 13 χρόνια εμπειρίας στην πολιτική και υπό συνθήκες οικονομικής κρίσης αναζητά εργασία», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην αγγελία

Ντινόπουλος για την αγγελία: Εγινα είδηση για το αυτονόητο, ψάχνω δουλειά
«Πρώην υπουργός, με 13 χρόνια εμπειρίας στην πολιτική και υπό συνθήκες οικονομικής κρίσης (Ελλάδα), 15 χρόνια πείρας ως δημοσιογράφος – πολεμικός ανταποκριτής, δικηγόρος, δίγλωσσος (αγγλικά, γαλλικά), με εξειδίκευση στην επικοινωνία, στην επίλυση συγκρούσεων, την επίλυση κρίσεων, τη διοίκηση καταστάσεων υψηλού ρίσκου λαμβάνοντας δύσκολες αποφάσεις, αναζητά εργασία. Μπορεί να μετεγκατασταθεί άμεσα». 

Αυτά αναφέρονται μεταξύ άλλων στην αγγελία αναζήτησης εργασίας, που φέρεται να είναι του Αργύρη Ντινόπουλου και το οποίο δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα devnetjobs.org, που εξειδικεύεται στον τομέα αυτό.

Στην αγγελία περιλαμβάνεται ένα πλήρες και αναλυτικό βιογραφικό του Αργύρη Ντινόπουλου.

Κλείσιμο
Λίγο μετά την δημοσιοποίηση του θέματος, ο κύριος Ντινόπουλος σχολίασε πως πρόκειται για το αυτονόητο, ότι δηλαδή «ο έντιμος πολιτικός, όταν δεν εκλέγεται πρέπει να δουλεύει».

Ολόκληρη η δήλωση του Αργύρη Ντινόπουλου: 
«Το αυτονόητο στην πολιτική, έγινε είδηση. Ότι, δηλαδή, ο έντιμος πολιτικός, όταν δεν εκλέγεται, πρέπει να δουλεύει. Γιατί πώς αλλιώς θα ζήσει; Αναλυτικά βιογραφικά μου υπάρχουν, λοιπόν, σε πολλούς διεθνείς ιστότοπους. Γιατί επιλογή μου, τώρα, είναι η δουλειά. Μέχρι τις επόμενες εκλογές». 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης