Επεισόδιο Σαμαρά-Κωνσταντοπούλου για «σεξιστικό σχόλιο»

Επεισόδιο Σαμαρά-Κωνσταντοπούλου για «σεξιστικό σχόλιο»

Σαμαράς: Είμαι της ευθείας της αντρικής σχολής - Κωνσταντοπούλου: Είστε σεξιστής και ρατσιστής

Επεισόδιο Σαμαρά-Κωνσταντοπούλου για «σεξιστικό σχόλιο»
Ενταση που παραλίγο να εκτρέψει την πολιτική αντιπαράθεση των πολιτικών αρχηγών το βράδυ της Δευτέρας στη Βουλή προκάλεσε η φράση του κ. Αντώνη Σαμαρά «είμαι της ευθείας της αντρικής σχολής» προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αλλά και η αντίδραση της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, αμέσως μετά την λήξη της ομιλίας του προέδρου της ΝΔ.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απαντώντας στις καταγγελίες του κ. Τσίπρα περί στενού του συνεργάτη -τον οποίο δεν κατονόμασε- και που σύμφωνα με δημοσίευμα ιταλικής εφημερίδας εμπλέκεται στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, είπε: «Ντροπή σας. Να θίγετε ανθρώπους. Δεν έχετε το δικαίωμα. Εγώ είμαι της ευθείας της αντρικής σχολής», για να προκαλέσει την αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Κλείσιμο


«Τι θέλετε; Σας αρέσει η τεθλασμένη; Να λέτε κάτι χωρίς να το κατονομάζετε. Αν αυτό που είπα το θεωρείτε σεξιστικό το παίρνω πίσω», συνέχισε ο κ. Σαμαράς για να προσθέσει: «Μακάρι η Ελλάδα να είχε δέκα Παπασταύρου ο οποίος  συμμετείχε αποφασιστικά στις διαπραγματεύσεις. Για όσα είπατε έχουν δοθεί απαντήσεις. Τα άλλα είναι παραμύθια της Χαλιμάς. Θέλετε να κατασκευάσετε στην ΝΔ Κατρούγκαλο αλλά δεν θα τον βρείτε».

Στο τέλος της ομιλίας του παρενέβη η κυρία Κωνσταντοπούλου η οποία του είπε: «Να είστε πιο εγκρατής σε σεξιστικά και ρατσιστικά σχόλια».

Το σχόλιο αυτό προκάλεσε την «έκρηξη» του κ. Σαμαρά ο οποίος απάντησε, λέγοντας: «Δεν δέχομαι λογοκρισία. Αυτή η παράταξη που έχει δώσει μάχες Δημοκρατίας δεν δέχεται λογοκρισία. Πρώτη φορά συναντώ τέτοια συμπεριφορά από Πρόεδρο της Βουλής». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης