Σκουρλέτης: Με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ βλέπουμε τι σημαίνει διαπραγμάτευση

Σκουρλέτης: Με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ βλέπουμε τι σημαίνει διαπραγμάτευση

«Έχουμε μπει σε μία νέα φάση», τόνισε ο υπουργός Εργασίας, σχολιάζοντας πως  «είναι σε εξέλιξη όλες οι επαφές» - «Η Τρόικα δεν έχει δημοκρατική νομιμοποίηση», δήλωσε, ακόμη λέγοντας πως όλες οι συζητήσεις θα γίνουν στο πλαίσιο του ευρύτερου νομοθετικού πλαισίου της ΕΕ, αλλά και με το ΔΝΤ

Σκουρλέτης: Με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ βλέπουμε τι σημαίνει διαπραγμάτευση
«Εχουμε μία αποφασιστική κυβέρνηση που δείχνει συνέπεια στις δεσμεύσεις της», τόνισε σε τηλεοπτικές του δηλώσεις ο νέος υπουργός Εργασίας, Πάνος Σκουρλέτης, τονίζοντας πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί μία «ψύχραιμη αντιμετώπιση» στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους.

«Βλέπουμε τι σημαίνει διαπραγμάτευση», είπε χαρακτηριστικά, αφήνοντας αιχμές για την προηγούμενη κυβέρνηση που έλεγε πως υπήρχαν «δήθεν κόκκινες γραμμές», ενώ «όλα είχαν προαποφασιστεί μέσα από αλληλογραφίες».

«Σκεφτείτε τι θα είχε γίνει αν είχε κερδίσει η Νέα Δημοκρατία. Τι θα συζητάγαμε; Το mail Χαρδούβελη, τα προαπαιτούμενα. Έχουμε μπει σε μία νέα φάση», τόνισε ακόμη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας πως  «είναι σε εξέλιξη όλες οι επαφές».

Κλείσιμο
«Η Τρόικα δεν έχει δημοκρατική νομιμοποίηση», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Σκουρλέτης, λέγοντας πως όλες οι συζητήσεις θα γίνουν στο πλαίσιο του ευρύτερου νομοθετικού πλαισίου της ΕΕ, αλλά και με το ΔΝΤ.

«Τον τεχνικό τρόπο θα τον βρούμε. Σημασία έχει να βάλουμε τέλος στην ευρωπαϊκή λιτότητα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης