Αλέξης Τσίπρας: «Ξημέρωσε μια νέα μέρα, ηλιόλουστη»

Αλέξης Τσίπρας: «Ξημέρωσε μια νέα μέρα, ηλιόλουστη»

Ο κ. Τσίπρας έφυγε από το σπίτι του λίγο πριν τις δέκα το πρωί προκειμένου να έχει συναντήσεις με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Αλέξης Τσίπρας: «Ξημέρωσε μια νέα μέρα, ηλιόλουστη»
Ησυχία, τάξη και ασφάλεια έξω από το σπίτι του θριαμβευτή της χθεσινής εκλογικής αναμέτρησης, Αλέξη Τσίπρα, στην Κυψέλη. Η λαϊκή γειτονιά του κ. Τσίπρα κυλά στους κανονικούς της ρυθμούς με τους γείτονές του να αισθάνονται αμήχανα με την παρουσία όλες αυτές τις ημέρες τηλεοπτικών συνεργείων και δημοσιογράφων ελληνικών και διεθνών ΜΜΕ που κατέκλυσαν τον δρόμο και συνεχίζουν να παραμένουν εδώ μέχρι και αυτή την ώρα. 


Κλείσιμο

Ο κ. Τσίπρας έφυγε από το σπίτι του λίγο πριν τις δέκα το πρωί προκειμένου να έχει συναντήσεις με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Βγαίνοντας από το σπίτι του ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε: «Ξημέρωσε μια νέα μέρα, ηλιόλουστη». 



Το καλύτερο παιδί της οδού Αρμονίας, λένε οι γείτονες του Αλέξη Τσίπρα

Ο κ. Θανάσης καθημερινά όπως λέει στο protothema.gr συναντά τον Αλέξη Τσίπρα. Κάνει λόγο για ένα απλό καθημερινό άνθρωπο που μιλά και χαμογελά σε όλους γεγονός που τον καθιστά ιδιαίτερα αγαπητό στη γειτονιά. «Είναι καλό παιδί, νομίζω νοικοκύρης. Σκεφτείτε τα σκουπίδια τα κατεβάζει μόνος του, μου κάνει εντύπωση. Είναι τόσο απλός εύχομαι να παραμείνει έτσι» λέει ο κ. Θανάσης.  



«Του έσφιξα το χέρι χθες βράδυ. Μιλούσε με όλους μας ,δυο χρόνια μένει εδώ στην περιοχή μας μόνο καλά έχω να πω» σημειώνει ο κ. Μιχάλης που εύχεται τα καλύτερα στον κ. Τσίπρα το πατριωτάκι του όπως λέει χαρακτηριστικά. 












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης