Βίντεο: O Άδωνις παίζει με τρενάκια για να δείξει τι θα συμβεί στις 26 Ιανουαρίου

Βίντεο: O Άδωνις παίζει με τρενάκια για να δείξει τι θα συμβεί στις 26 Ιανουαρίου

«Όταν το μικρό τρενάκι της Ελλάδας υπό τον Αλέξη Τσίπρα συγκρουστεί με το μεγάλο τρενάκι της ΕΕ τότε τι θα γίνει; Μπουμ!» περιγράφει με γλαφυρό τρόπο ο υποψήφιος βουλευτής τι πιστεύει ότι θα συμβεί

Βίντεο: O Άδωνις παίζει με τρενάκια για να δείξει τι θα συμβεί στις 26 Ιανουαρίου
Με δύο τρενάκια, ένα μεγάλο και ένα μικρό - σε ένα προφανές σχόλιο για το προεκλογικό σποτ του Πάνου Καμμένου με τον μικρό Αλέξη -, προσπάθησε ο Άδωνις Γεωργιάδης να εξηγήσει στους ψηφοφόρους τις θέσεις του για το τι θα συμβεί στην Ελλάδα σε περίπτωση που εκλεγεί κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Το μεγάλο τρένο κατά τον κ. Γεωργιάδη είναι η Ευρώπη η οποία πατά σε μια συγκεκριμένη διαδρομή και το μικρό τρένο είναι η Ελλάδα υπό τον Αλέξη Τσίπρα.

«Τι θα συμβεί όταν το μικρό τρένο ακολουθήσει πορεία σύγκρουσης με το μεγάλο τρένο όπως θέλει ο κ. Τσίπρας; Μπουμ!» ακούγεται ο υποψήφιος βουλευτής να περιγράφει την κατάσταση που θα δημιουργηθεί αν εκλεγεί κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν οι Έλληνες υποχωρήσουν στις σειρήνες του λαϊκισμού θα εγκλωβίσουν την Ελλάδα σε μια περιπέτεια. Ελπίζω να μην βάλουν τον εαυτό τους στη θέση του μικρού τρένου που διαλύθηκε στα εξ ων συνετέθη θύμα της παράλογης πολιτικής του Αλέξη Τσίπρα» συμπληρώνει.

«Πιστεύω ότι αν η ΝΔ δεν είναι πρώτο κόμμα, στο λογο της ανδρικής μου τιμής μπαίνει σε μια απροσδιοριστη περιπέτειας που κανείς δεν ξέρει πότε θα βγει. Ας ελπίσουμε ότι ο καλός Θεός της Ελλάδας θα φωτίσει τους Έλληνες έστω και την τελευταία στιγμή» καταλήγει το παιχνίδι του κ. Γεωργιάδη με τα τρενάκια. 
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης