Καμμένος: Αμοντάριστο το υλικό που παραδόθηκε στον εισαγγελέα

Καμμένος: Αμοντάριστο το υλικό που παραδόθηκε στον εισαγγελέα

Παράνομο θεωρείται το υλικό που πήγε στον εισαγγελέα και την ΕΛ.ΑΣ και προς το παρόν δεν μπορεί να εξετασθεί επίσημα από τα εργαστήρια. Τι λέει η ανακοίνωση των ΑΝ. ΕΛ

Καμμένος: Αμοντάριστο το υλικό που παραδόθηκε στον εισαγγελέα
ΤΟ υλικό αυτό νομικά θεωρείται "παράνομο" και άρα δεν μπορεί να εξετασθεί στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Για να αρχίσει η εξέταση του υλικού θα πρέπει να δώσει εντολή ο αρμόδιος εισαγελλέας, αφού αποφασισθεί πρώτα ο νομικός χειρισμός της υπόθεσης. 

Σημειώνεται οτι ολόκληρο το βίντεο παραδόθηκε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες στις δικαστικές αρχές και την
Κλείσιμο
ΕΛΑΣ όπως είχαν ανακοινώσει την Παρασκευή ο Παύλος Χαϊκάλης και ο Πάνος Καμμένος στην συνέντευξη τύπου. Αντίγραφο αυτού του βίντεο είναι μάλλον και εκείνο που εστάλη στη Βουλή και τους αρχηγούς των κομμάτων. Επισημαίνεται ότι το υλικό που εστάλη στον εισαγγελέα και την ΕΛΑΣ είναι διαφορετικό από αυτό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Αυτό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο έχει διάρκεια 8,5 λεπτών και το οποίο ουδέποτε παρέλαβε η εισαγγελία και η αστυνομία .

Με αφορμή τις πληροφορίες ότι και το βίντεο που εστάλη στον ειαγγελέα και την ΕΛ.ΑΣ έχει υποστεί επεξεργασία με σύνθεση οπτικού και ηχητικού υλικού οι ΑΝ.ΕΛ εξεδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν τα εξής: "Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος επικοινώνησε πριν από λίγο με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι ΔΕΝ υπάρχει ανακοίνωση ή διαρροή από την ΕΛ.ΑΣ. για μονταρισμένο υλικό και χαρακτήρισε ψευδή όσα σχετικά βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε υποχρεωμένοι να επαναλάβουμε αυτό που ανακοινώθηκε στην συνέντευξη τύπου της Παρασκευής 19 Δεκεμβρίου 2014: Στην εισαγγελία παραδόθηκαν οι πρωτογενείς πηγές με αποθηκευμένα στην ενσωματωμένη μνήμη τους, το οπτικό και ηχητικό υλικό από τις συναντήσεις του Π. Χαϊκάλη με το πρόσωπο που αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει. Πρόκειται για ένα ρολόι - κάμερα και ένα ηλεκτρονικό μαγνητόφωνο μέσα στα οποία υπάρχει το υλικό - ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ - από την πρωτογενή του αποθήκευση.

Άρα είναι αμοντάριστα όλα όσα ελέχθησαν και καταγράφηκαν" Είναι προφανές ότι ο έλεγχος του υλικού από τους ειδικούς, όταν δοθεί η εντολή του εισαγγελέα, θα δώσει τις τελικές απαντήσεις στο ερώτημα αν το υλικό είναι μονταρισμένο ή όχι.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης