Πολιτικοί καβγάδες «Αυγής» και «left.gr» με «Καθημερινή» και «Νέα»

Πολιτικοί καβγάδες «Αυγής» και «left.gr» με «Καθημερινή» και «Νέα»

Ένα νέο σκίτσο του Χατζόπουλου και το χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του Φαλήρου προκάλεσαν αντιδράσεις από το left.gr και την «Αυγή»

Πολιτικοί καβγάδες «Αυγής» και «left.gr» με «Καθημερινή» και «Νέα»
Με τη φράση «πάντα έχει παρακάτω για τα Νέα», σχολιάζει το left.gr την σκιτσογραφία του Δημήτρη Χατζόπουλου στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας. 

Ο γνωστός σκιτσογράφος αναφερόμενος στο λεγόμενο «άνοιγμα» του ΣΥΡΙΖΑ προς τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής μετά την πρώτη Κυριακή των εκλογών και σχολιάζοντας τον ντόρο που έχει προκαλέσει το σποτ του Ποταμιού για την «πρώτη φορά», λέει: «Ανατρεπτικό χιούμορ θα ήταν να βάλουν οι χρυσαυγίτες έναν δικό τους να μιλήσει με μια γλυκιά προσμονή για την πρώτη του φορά. Την πρώτη φορά που θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ».

Κλείσιμο


Πολιτικοί καβγάδες και πλάκες για ένα σκίτσο και ένα πρωτοσέλιδο

Η απάντηση του left.gr συνεχίζει καυστικότατη: «Δεν είναι η... πρώτη φορά που ο σκιτσογράφος των "Νέων" παίρνει τον κατήφορο... Θυμόμαστε τα σεξιστικά σκίτσα την εποχή της ΕΡΤ, τότε που είχαμε πει ότι δεν έχει παρακάτω. Κι όμως... Για τον γνωστό σκιτσογράφο πάντα υπάρχει κατήφορος... Να σχολιάσω; Τσάμπα κόπος... Μου δημιουργεί ίλιγγο τόσος κατήφορος»...



«Αυγή» προς «Καθημερινή»: Η ΧΑ χάρισμά σας στα μούτρα τα δικά σας

Απαντώντας εν τω μεταξύ στο χθεσινό πρωτοσέλιδο της «Καθημερινής» που είχε τίτλο «Ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται σε θολά νερά», που αναφερόταν στον χαρακτηρισμό «παραπλανημένοι» του κ. Τσίπρα για τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, η «Αυγή» φιλοξενεί άρθρο του Βασίλη Μουλόπουλου με τίτλο «Η Καθημερινή κινείται σε βρόμικα νερά». 

Ο δημοσιογράφος και πρόεδρος του ΔΣ της «Αυγής» αναφέρει πως καταλαβαίνει «την πίεση της Ρηγίλλης σε ιδιοκτήτες και διευθυντές», αλλά «θα περίμενα να σεβαστούν τον τίτλο "έγκριτη" εφημερίδα της συντηρητικής παράταξης. Εκτός αν το "έγκριτη" πάει περίπατο όταν ο σώγαμπρος κινδυνεύει». 

Το άρθρο του κ. Μουλόπουλου καταλήγει: «Αγαπητή "Καθημερινή", μην ταράζεστε, η ΧΑ χάρισμά σας στα μούτρα τα δικά σας. Και ειλικρινά λυπάμαι για το πόσο χαμηλά πέσατε για να εξυπηρετήσετε τουν κ. Σαμαρά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης