Πάγκαλος: Eγώ δεν έχω Burberry...

Πάγκαλος: Eγώ δεν έχω Burberry...

Αποκάλυψε τι σκέφτηκε όταν πρωτοείδε στην τηλεόραση τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ - Καμμένος: Φασιστικό παραλήρημα Πάγκαλου

Συνελήφθη ηγετικό μέλος της Καμόρα στις Βρυξέλλες
Πάγκαλος: Eγώ δεν έχω Burberry...
Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM. Αναφερόμενος στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο κ. Τσίπρας στο πλαίσιο της ΔΕΘ είπε ότι ουσιαστικά ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης προέτρεψε τους αναξιοπαθούντες να φορέσουν Burberry με αυτά που δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη. Υπογράμμισε δε ότι ο ίδιος δεν έχει ρούχα αυτής της μάρκας: «Εγώ Burberry δεν έχω!» και χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα «αγράμματο».

Συνεχίζοντας δε την επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, τον κατηγόρησε για τις ευθύνες του όσον αφορά τις κινητοποιήσεις στον χώρο της Παιδείας αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η απεργία των εκπαιδευτικών είναι απεργία του ΣΥΡΙΖΑ». Παρομοίασε μάλιστα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τα καθεστώτα της Αφρικής που βάζουν τα παιδιά να πολεμούν.

Θυμήθηκε τέλος την πρώτη φορά που είδε τον κ. Τσίπρα στην τηλεόραση (τότε που ήταν πρόεδρος του 15μελούς του Λυκείου του): «Οταν τον είδα να βγαίνει και να μιλάει, είπα στον εαυτό μου: Ω Θέε μου, τι δημιούργησε αυτή η κοινωνία!».

Κλείσιμο
Το tweet Καμμένου για τη συνέντευξη Πάγκαλου

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη Πάγκαλου ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναδημοσίευσε άρθρο που κάνει λόγο για φασιστικό παραλήρημα: Αναλυτικά αναφέρεται: «Ο Πάγκαλος παραλληλίζει τον Τσίπρα με τον Χίτλερ, τον Καμμένο με αρχηγό τρομοκρατικής οργάνωσης και φτύνει την δημοκρατία! Απειλεί τους δημοσιογράφους που δεν βρίζουν Τσίπρα και Καμμένο ότι θα τους δείρει ο κόσμος! Γι’ αυτόν δεν πρέπει να παρέμβει ο εισαγγελάς; Έχει το ακαταλόγιστο;
Αυτή την στιγμή στον ραδιοσταθμό του ΔΟΛ ο Πάγκαλος επιδίδεται σε έναν οχετό ύβρεων και φασιστικής εκτροπής. “Ε, και επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτος στις δημοσκοπήσεις τι σημαίνει; Ότι θα σεβαστώ την δημοκρατία; Δηλαδή θα έπρεπε να σεβαστώ την λαϊκή ετυμηγορία όταν έβγαλε τον Χίτλερ κυβέρνηση;”
Και αυτό ήταν το λιγότερο που είπε. Συνέχισε λέγοντας ότι ο Τσίπρας έχει δηλώσει ότι δεν θα σεβαστεί το δημοκρατικό πολίτευμα (ενώ πριν λίγο ο ίδιος έφτυνε την δημοκρατία), χαρακτήριζε τον Καμμένο ως στέλεχος τρομοκρατικής οργάνωσης κλπ κλπ. Μιλάμε για παραλήρημα ενός ανθρώπου που θα έπρεπε αυτή την στιγμή να βρίσκεται παρέα με κάποιους συντρόφους του, όπως παρέα ήταν οι υπογραφές του στα επίμαχα ΚΥΣΕΑ.
Το ότι ο εγγονός του εμπνευστή των ταγμάτων ασφαλείας μιλά για τον Χίτλερ, μόνο ως κακόγουστο ανέκδοτο μπορεί να ακουστεί, εάν δεν είχαν χυθεί ποτάμια Ελληνικού αίματος από τους ομοϊδεάτες του».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης