Η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσε μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram πως είναι θετική στον κορωνοϊό.
«Αισθάνθηκα την ανάγκη να σας πω ότι έχω και εγώ κορωνοϊό. Μόλις μάθαμε τα νέα, σε λίγο θα πιάσουμε και οι δύο από ένα δωμάτιο για να μειώσουμε τις πιθανότητες να τον κολλήσω» σημειώνει στο μήνυμά της στο Instagram ηΧριστίνα Μπόμπα, που στο βίντεο έχει πλάι της και τον Σάκη Τανιμανίδη.
«Θεωρώ πολύ σημαντικό όσοι έχουν κορωνοϊό να βγαίνουν να το λένε, να προστατεύουν τους γύρω τους, να προστατεύουν τις ευπαθείς ομάδες. Γι’ αυτό το λόγο μπαίνουμε και οι δύο σε καραντίνα. Ο Σάκης θα επανεξεταστεί σε μία εβδομάδα» είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Μπόμπα.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.