Μία δύσκολη μέρα ήταν η χθεσινή για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγουγιατί έφυγε από τη ζωή το κατοικίδιό της, η Λιλίκα, την οποία είχαμε δει πολλές φορές στις δημοσιεύσεις της ηθοποιού στα social media. Ο ξαφνικός θάνατός της βύθισε στην θλίψη τη γνωστή ηθοποιό, η οποία έσπευσε να την αποχαιρετήσει και δημόσια γράφοντας ένα συγκινητικό κείμενο.
«Το μικρό μου πλασματάκι άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο ζώων. Τα δάκρυα μου που τρέχουν σα βρύσες από τη θλίψη και το σπαραγμό πέφτουν στο πληκτρολόγιο και δε με αφήνουν να γράψω πολλά…Σ ευχαριστώ καρδιά μου, σ ευχαριστώ Λιλίκα μου γλυκεία για όσα υπέροχα περάσαμε αυτά τα πέντε χρόνια, μα πάνω απ’ όλα σ ευχαριστώ γιατί άγγιξες μέσα μου χορδές κι ευαισθησίες που μέχρι τώρα αγνοούσα..Ξεκουράσου κορμάκι μου…».
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.