H Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth παντρεύτηκαν στα κρυφά - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

H Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth παντρεύτηκαν στα κρυφά - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Ένα αίσιο τέλος για μια σχέση γεμάτη σκαμπανεβάσματα

miley01
Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν την Τετάρτη, η ποπ σταρ Miley Cyrus και ο ηθοποιός Liam Hemsworth, σε μια μυστική τελετή στο Τενεσί την οποία κρατούσαν μέχρι εχθές ως επτασφράγιστο μυστικό.

Η Miley και ο Liam γνωρίστηκαν τον Ιούνιο του 2009 στα γυρίσματα του φιλμ The Last Song του Nicholas Sparks και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Χρειάστηκε ωστόσο να περάσει ένας ολόκληρος χρόνος ώστε να παραδεχθούν δημόσια την σχέση τους και να κάνουν την πρώτη κοινή τους εμφάνιση ως ζευγάρι στα Οσκαρ του 2010.

Αν και ο δεσμός τους δεν ήταν χωρίς σκαμπανεβάσματα, αφού χώρισαν και τα ξαναβρήκαν ουκ ολίγες φορές μέσα στην τελευταία οκταετία, τα άτομα που βρίσκονταν στον στενό τους κύκλο έκαναν πάντα λόγο για ένα ταιριαστό και αρμονικό ζευγάρι, που σίγουρα θα κατέληγε στην εκκλησία.

Οι «προφητείες» αυτές επιβεβαιώθηκαν εχθές, όταν η 26χρονη πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες από την τελετή του «μυστικού» της γάμου, στις οποίες δείχνει πανευτυχής.

Σύμφωνα με πηγές του περιοδικού People, το ζευγάρι δεν σχεδίαζε να παντρευτεί στο Τενεσί, αλλά η καταστροφή του σπιτιού τους στο Μαλιμπού από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές τους άλλαξε τα σχέδια και τους έκανε να επισπεύσουν το ιερό μυστήριο.

Τα αρχικά σχέδια έκαναν λόγο για έναν ανοικτό καλοκαιρινό γάμο, με πολλούς καλεσμένους, ωστόσο φαίνεται ότι η Miley και ο γοητευτικός Liam δεν άντεχαν να περιμένουν άλλο για να αρχίσουν μαζί τη νέα τους ζωή.

Κλείσιμο
Στους μελλόνυμφους έσπευσαν να ευχηθούν πολλοί φίλοι και συνάδελφοί τους, με πρώτο και καλύτερο τον Nicholas Sparks, η ταινία του οποίου στάθηκε αφορμή να γνωριστούν οι δύο σταρ πριν από μια δεκαετία. 




View this post on Instagram

This is probably our one - millionth kiss ....

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on


View this post on Instagram

12.23.18

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on


View this post on Instagram

10 years later .....

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης