Σταρ του Χόλιγουντ οδήγησε scooter... ολόγυμνος στο κέντρο της Αθήνας!

Σταρ του Χόλιγουντ οδήγησε scooter... ολόγυμνος στο κέντρο της Αθήνας!

Ο 36χρονος ηθοποιός Σεμπάστιαν Σταν είναι διάσημος κυρίως για τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά ταινιών Avengers της Marvel - «Παρέα» στο scooter του έκανε η επίσης ολόγυμνη Ιρλανδή συμπρωταγωνίστριά του Ντενίζ Γκάου - Δείτε στιγμιότυπα από τα γυρίσματα της τολμηρής σκηνής

sebastian-stan
Είναι γνωστός κυρίως για τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά ταινιών Avengers της Marvel, όπου υποδύεται τον ρόλο του «Στρατιώτη του Χειμώνα» Μπάκι Μπαρνς.

Εχθές όμως, ο ηθοποιός Σεμπάστιαν Σταν έδειξε στον κόσμο την... παιχνιδιάρικη πλευρά του χαρακτήρα του, οδηγώντας ένα scooter ολόγυμνος στους δρόμους της Αθήνας, για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας «Monday».

Αποδεικνύοντας πόσο αφοσιωμένος είναι στην τέχνη του, ο 36χρονος σταρ έβγαλε όλα του τα ρούχα, καβάλησε το scooter μαζί με την - επίσης ολόγυμνη - συμπρωταγωνίστριά του, Ντενίζ Γκάου, και, χωρίς να πτοούνται από το ψυχρό αεράκι και τα βλέμματα των περαστικών, γύρισαν την τολμηρή σκηνή.




Κλείσιμο
Σύμφωνα με την Daily Mail, o ρουμανικής καταγωγής Σταν, που στο παρελθόν έχει εμφανιστεί στην ταινία Black Swan αλλά και πολλές επιτυχημένες σειρές, ήταν υπόδειγμα επαγγελματία, κρύβοντας επιμελώς τα δόντια του που χτυπούσαν από τον παγωμένο άνεμο. Η Ιρλανδή συμπρωταγωνίστριά του ήταν εξάλλου γαντζωμένη σφιχτά πάνω του, και αυτό πρέπει να του προσέφερε κάποιου είδους ζεστασιά!




Όπως αναφέρει το IMDB, το «Monday» αφηγείται την ιστορία «δύο αυτοκαταστροφικών Αμερικανών που ζουν έναν έρωτα-τσουνάμι στην Αθήνα και τα ελληνικά νησιά».

O Σταν βρίσκεται εδώ και πολλές εβδομάδες στη χώρα μας και μοιάζει γοητευμένος από τις ομορφιές της. Μάλιστα, δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει ελληνικά τοπία στον λογαριασμό του στο Instagram, αλλά και να φωτογραφίζεται με τους Έλληνες φαν του.


View this post on Instagram

🔛

A post shared by Sebastian Stan (@imsebastianstan) on

View this post on Instagram

Time flies, too precious, can’t waste it... #mondaythemovie 🇬🇷

A post shared by Sebastian Stan (@imsebastianstan) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης