Μοντέλο ανεβάζει φωτογραφία και δείχνει το σώμα της λίγες ώρες μετά τον τοκετό

Μοντέλο ανεβάζει φωτογραφία και δείχνει το σώμα της λίγες ώρες μετά τον τοκετό

«Αυτή είμαι εγώ μερικές ώρες μετά τη γέννηση του Cooper. Λιπαρά μαλλιά, αξύριστα πόδια, πόνους στην ευαίσθητη περιοχή, φαρδιά παντελόνια, και μια άδεια, χαλαρή κοιλιά», λέει στο ποστ της η Τζόρτζια Τζόουνς

Μοντέλο ανεβάζει φωτογραφία και δείχνει το σώμα της λίγες ώρες μετά τον τοκετό
Θέλει θάρρος για να κάνει μια γυναίκα ατό που έκανε η Τζόρτζια Τζόουνς. Το μοντέλο και πρώην Μις Αγγλία ανέβασε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λίγες ώρες αφού είχε γεννήσει το γιο της. 

Γυμνή από τη μέση και πάνω η Τζόρτζια μοιράστηκε αυτή την τόσο προσωπική της στιγμή γράφοντας: «Αυτή είμαι εγώ μερικές ώρες μετά τη γέννηση του Cooper. Λιπαρά μαλλιά, αξύριστα πόδια, πόνους στην ευαίσθητη περιοχή, φαρδιά παντελόνια, και μια άδεια, χαλαρή κοιλιά. Αλλά δεν θα άλλαζα τίποτα. Αν μου λείπει το προ εγκυμοσύνης σώμα μου; Φυσικά. Αν θα προσπαθήσω σκληρά όταν αναρρώσω και αισθανθώ καλά να αποκτήσω ξανά τη φόρμα μου; Σίγουρα, ναι ( και αυτό είναι φυσιολογικό). Αλλά ξέρετε κάτι… αν τα πράγματα δεν γίνουν όπως παλιά, και πάλι θα είμαι εντάξει. Το σώμα μου «έφερε» το μωρό μου στον κόσμο. Μπράβο σου (σώμα) , είμαι περήφανη για σένα. Αυτή τη φωτογραφία την πόσταρα μετά το γεύμα των 2.30 το πρωί, με το ένα μάτι ανοιχτό και το στήθος γεμάτο γάλα».

Κλείσιμο
Το μοντέλο πάντως δείχνει να απολαμβάνει τη μητρότητα και να μην την ενδιαφέρει τόσο η εξωτερική της εικόνα. Στο Instagram της ανεβάζει καθημερινά φωτογραφίες από εκείνημμ το μωρό της και τον άνδρα της.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης