Η Ρόουζ ΜακΓκόουαν περιγράφει για πρώτη φορά πως ο Γουάινστιν την εξανάγκασε σε στοματικό σεξ

Η Ρόουζ ΜακΓκόουαν περιγράφει για πρώτη φορά πως ο Γουάινστιν την εξανάγκασε σε στοματικό σεξ

Η ηθοποιός και ακτιβίστρια καταγράφει στο βιβλίο «Brave» την προσωπική της μάχη με τον σεξισμό και τον μισογυνισμό στο Χόλιγουντ

Η Ρόουζ ΜακΓκόουαν περιγράφει για πρώτη φορά πως ο Γουάινστιν την εξανάγκασε σε στοματικό σεξ
Λεπτομέρειες σχετικά με την σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε από τον μεγαλοπαραγωγό του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουάινστιν, το 1997 αποκάλυψε μετά απο αρκετά χρόνια η ηθοποιός και ακτιβίστρια Ρόουζ ΜακΓκόουαν, περιγράφοντας πώς ακριβώς εκτυλίχθηκε η τραυματική σκηνή του βιασμού της.

Στο βιβλίο της με τίτλο Brave, όπου καταγράφει την προσωπική της μάχη με τον σεξισμό και τον μισογυνισμό στη βιομηχανία του θεάματος, η 44χρονη σήμερα ΜακΓκάουαν εξηγεί πώς βρέθηκε μόνη με τον Γουάινστιν στη σουίτα του ξενοδοχείου του. Όπως αναφέρει στο βιβλίο της, αποσπάσματα του οποίου δημοσιεύουν οι NYT, είχε ένα επαγγελματικό ραντεβού με τον ισχυρό άνδρα του Χόλιγουντ, στο πλαίσιο του κινηματογραφικού φεστιβάλ Σάντανς. Ωστόσο φτάνοντας στο εστιατόριο του ξενοδοχείου ενημερώθηκε πως η συνάντηση είχε «μεταφερθεί» στο δωμάτιο του Γουάινστιν.

Με το που πέρασε την πόρτα του δωματίου, ο παραγωγός δεν έχασε στιγμή. Σύμφωνα με την ΜακΓκόουαν, ο μεγαλόσωμος άνδρας της χίμηξε αμέσως και άρχισε να τη φιλάει. «Πάγωσα, απόμεινα να τον κοιτάω σαν άγαλμα», αναφέρει η ηθοποιός, περιγράφοντας στη συνέχεια πως ο Γουάινστιν άρχισε να σκίζει τα ρούχα της ενώ ταυτόχρονα γδυνόταν και ο ίδιος. 

Κλείσιμο
Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η γυναίκα, ο Γουάινστιν την οδήγησε στη συνέχεια στο τζακούζι που βρισκόταν στη σουίτα του και την ανάγκασε να καθίσει στη μία του γωνία με ανοιχτά τα πόδια, ενώ εκείνος της έκανε στοματικό σεξ. Ενώ της κρατούσε ακινητοποιημένη, ο παραγωγός ταυτόχρονα ικανοποιούνταν. Η 44χρονη περιγράφει σήμερα με σοκαριστική λεπτομέρεια το φινάλε αυτής της τραυματικής σκηνής: «Μούγκρισε δυνατά. Μέσα από τα δάκρυά μου είδα το σπέρμα του να επιπλέει στο νερό, μέσα στο τζακούζι».

Η σεξουαλική επίθεση της ΜακΓκόουαν έχει πολλά κοινά με τη σκηνή του βιασμού της Άσια Αρτζέντο από τον ίδιο άνδρα, όπως η ίδια την περιέγραψε λίγους μήνες πριν. Όπως και η Αρτζέντο, η ΜακΓκόουαν υποκρίθηκε οργασμό με την ελπίδα πως έτσι θα τελείωνε γρηγορότερα η επίθεση.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν και το εξαναγκαστικό στοματικό σεξ θεωρείται βιασμός στην πολιτεία της Γιούτα, η ηθοποιός αποφάσισε να μην επιδιώξει τη δίωξη του Γουάινστιν. Όπως είχε γίνει γνωστό στη συνέχεια, η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς Charmed είχε καταλήξει τότε σε συνδυασμό με τον μεγιστάνα, που εξαγόρασε τη σιωπή της με $100.000.

Στο βιβλίο της η ΜακΓκόουαν στρέφεται εναντίον πολλών δημόσιων προσώπων του Χόλιγουντ που όλα αυτά τα χρόνια «γνώριζαν αλλά δεν μιλούσαν» και αντιμετώπιζαν τις καταγγέλλουσες των επιθέσεων του Γουάινστιν ως παρίες.

 Όπως αναφέρει αμέσως μετά την επίθεση είχε αποκαλύψει όσα έγιναν στον Μπεν Άφλεκ, ο οποίος της απάντησε εκνευρισμένος: «Γαμώτο, του είπα να σταματήσει να το κάνει αυτό». Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός και στενός φίλος του Γουάινστιν είχε αρνηθεί επανειλημμένα στο παρελθόν ότι γνώριζε το παραμικρό για τη «δράση» του παραγωγού, προκαλώντας την οργή της 44χρονης ακτιβίστριας που του είχε πει να «πάει να γα...θεί» μέσω του λογαριασμού της στο Twitter.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης