«Κρυφό» ραντεβού Μπραντ Πιτ - Τζένιφερ Άνιστον πριν το διαζύγιο με την Τζολί

«Κρυφό» ραντεβού Μπραντ Πιτ - Τζένιφερ Άνιστον πριν το διαζύγιο με την Τζολί

Κάμερες ασφαλείας ξενοδοχείου στο Μανχάταν συνέλαβαν το πρώην ζευγάρι, που συναντήθηκε σε πριβέ σουίτα - Πηγές αναφέρουν ότι η παντρεμένη σήμερα Άνιστον δεν ξεπέρασε ποτέ τον χωρισμό τους

«Κρυφό» ραντεβού Μπραντ Πιτ - Τζένιφερ Άνιστον πριν το διαζύγιο με την Τζολί
Ολοένα και πληθαίνουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στην επιφάνεια για τον χωρισμό του διάσημου ζευγαριού Μπραντ Πιτ και Αντελίνα Τζολί.

Αυτή τη φορά, η είδηση αφορά την Τζένιφερ Άνιστον, η οποία μπορεί να πήρε σαφείς αποστάσεις από τον χωρισμό του πρώην συζύγου της, ωστόσο, οι κάμερες ασφαλείας ενός πολυτελούς ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης την συνέλαβαν να συναντά κρυφά τον Μπραντ Πιτ μόλις λίγες εβδομάδες πριν ανακοινωθεί το διαζύγιό του με την Αντζελίνα.

Την αποκάλυψη έκανε το RadarOnline.com και, όπως αναφέρει, η μυστική τους συνάντηση έγινε τον περασμένο Ιούλιο, σε πριβέ σουίτα του ξενοδοχείου «Gansevoort», στο Μανχάταν. 

Κλείσιμο


«Η Τζεν μίλησε με τον Μπραντ. Οι φίλοι της είπαν ότι θα ήταν όνειρο να ήταν και πάλι οι δυο τους μαζί. Η αλήθεια είναι ότι εκείνη περίμενε κρυφά να φύγει από τη μέση η Αντζελίνα». 

Πηγές αποκαλύπτουν πως κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, ο Πιτ συζήτησε με την Τζένιφερ τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την Τζολί και πως κάνει προσπάθειες για να τα διορθώσει. 

Το δημοσίευμα ωστόσο, κάνει λόγο ακόμα και για ερωτικό τρίγωνο, καθώς η 45χρονη Άνιστον φέρεται να μην ξεπέρασε ποτέ τον έρωτά για τον Μπραντ κ;ι ας παντρεύτηκε τον Τζάστιν Θερού το 2015. 

«Είναι ευτυχής που άκουσε για το διαζύγιο γιατί πραγματοποιήθηκε μια μικρή ελπίδα που είχε μέσα της. Είναι ο έρωτας της ζωής της και στην πραγματικότητα δεν τον ξεπέρασε ποτέ» αποκαλύπτει ένας φίλος της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης