Bisexual η Bella Thorne! - «Πέφτουν» τα social media από τα παθιασμένα φιλιά με την κολλητή

Bisexual η Bella Thorne! - «Πέφτουν» τα social media από τα παθιασμένα φιλιά με την κολλητή

Το κορίτσι της Disney έπαψε να είναι και τόσο... αθώο - Ένα προκλητικό βίντεο στο snapchat  έρχεται να ταράξει τα νερά της σόουμπιζ - Χιλιάδες υποστηρικτικά σχόλια από fan - Δείτε τη φωτογραφία που έγινε viral 

Bisexual η Bella Thorne! - «Πέφτουν» τα social media από τα παθιασμένα φιλιά με την κολλητή
Γίνεται το κορίτσι της Disney να είναι bisexual και να το φωνάζει κιόλας; 

Όλοι ξέραμε ότι η νέα αγαπημένη Λολίτα του Χόλιγουντ Bella Thorne είχε σχέση με τον 24χρονο Βρετανό ηθοποιό, Gregg Sulkin. Όλα αυτά όμως, μέχρι χθες...

Κλείσιμο






Ένα προκλητικό βίντεο στο snapchat, μέσα στον έρωτα και την αγάπη, έρχεται να ταράξει τα νερά της σόουμπιζ και να δώσει «τροφή» για ποικίλα σχόλια και ηχηρούς τίτλους σε tabloid έντυπα. 

Τι βλέπουμε στο επίμαχο βίντεο; Την 18χρονη  Bella Thorne να δίνει ένα καυτό και παθιασμένο φιλί στην κολλητή της. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε στα social media εάν όντως είναι bisexual, εκείνη δεν δίστασε να το παραδεχτεί και να αποκριθεί θετικά. 



Το βίντεο και οι φωτογραφίες δεν άργησαν να γίνουν viral, με πολλούς θαυμαστές να της στέλνουν μηνύματα υποστήριξης και στο twitter. 



«Είμαι τόσο χαρούμενη που είσαι τόσο ''ανοιχτή'' γύρω από αυτό το θέμα ταμπού», της σχολιάζει μια fan στο λογαριασμό της. Η διάσημη σταρ, απάντησε: «Αχ, πόσο σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και τα όμορφα tweets που λαμβάνω. Σας αγαπώ όλους». 

Η 18χρονη Bella Thorne, βρίσκεται στο χώρο του θεάματος από πολύ μικρή. Ηθοποιός, τραγουδίστρια, χορεύτρια και μοντέλο έχει χαρακτηριστεί ως παιδί-θαύμα καθώς μέχρι σήμερα έχει εμφανιστεί σε πάνω από 20 κινηματογραφικά έργα και τηλεοπτικές σειρές και σε πάνω από 60 διαφημίσεις.

Η Bella, όσο μεγαλώνει αναδεικνύει και τη σέξι πλευρά του εαυτού της, έχει απασχολήσει τον Τύπο με την προσωπική της ζωή, ωστόσο αυτή τη φορά έβαλε σκοπό να τρελάνει θαυμαστές και κριτικούς με τα καμώματά της. 

Μια φωτογραφία από το παρελθόν... ως ετερόφυλη

 

Το «κορμί» στα γαλάζια νερά!














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης