Γιώργος Μαυρίδης: Η άρνηση να συμμετέχει στο νέο πρότζεκτ της ομάδας του «World Party»

Γιώργος Μαυρίδης: Η άρνηση να συμμετέχει στο νέο πρότζεκτ της ομάδας του «World Party»

Τι συμβαίνει με τους World Party; Η ανάρτηση του Γιώργου Μαυρίδη

Γιώργος Μαυρίδης: Η άρνηση να συμμετέχει στο νέο πρότζεκτ της ομάδας του «World Party»
Ο Γιώργος Μαυρίδης σε ένα κείμενο που ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να συμμετέχει στο νέο project της ομάδας του «World Party», στο  «World Party Traveller».

Το νέο εγχείρημα, περιγράφεται αναλυτικά στην επίσημη σελίδα της ταξιδιωτικής εκπομπής του Alpha. «Το World Party μετεξελίσσεται και σε βάζει στη θέση του πραγματικού ταξιδιώτη! Το νέο μας εγχείρημα, το World Party Traveller, είναι η προσπάθειά μας να μοιραστούμε μαζί σας τις εμπειρίες μας, οργανώνοντας αληθινα ταξίδια σε όλο τον κόσμο! Αληθινά ταξίδια εμπειρίας, όχι σαν τουρίστας, αλλά με τον μοναδικό, αυθεντικό τρόπο που μάθαμε και οι ίδιοι στο World Party! Ένας νέος τρόπος να ταξιδέψεις...ένας νέος τρόπος να ζήσεις...τώρα γίνεσαι εσύ ο Traveller».
Κλείσιμο

Μάλιστα, δημοσιεύτηκε και ένα trailer του νέου project με πρωταγωνιστή τον Σάκη Τανιμανίδη.




Πρώτος προορισμός του ταξιδιωτικού εγχειρήματος, είναι η Σκιάθος.

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο Γιώργος Μαυρίδης, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να συμμετέχει στο project και τόνισε: «Εδώ θα ήθελα να προσθέσω οτι στο παρελθόν δεν συμμετειχα σε κανένα πρότζεκτ της εταιρείας που ειχε να κάνει με καπέλα, μπλουζακια και βραχιολακια».

Το μήνυμα του Γιώργου Μαυρίδη

«Καλησπέρα σε όλους.

Την τελευταία εβδομάδα πολλά παιδιά με ρωτάνε για το νέο ταξιδιωτικό πρότζεκτ της ομάδας του World Party και αν θα βρίσκομαι στην εκδρομή στην Σκιάθο η σε κάποιο άλλο ταξίδι.

Θέλω να είμαι ξεκάθαρος σε ολα τα νεα παιδιά που θέλουν να δώσουν το χαρτζιλικι τους για να κάνουν μια εκδρομή θέλοντας ενδεχομένως να γνωρίσουν την ομάδα της εκπομπής ότι εγω σαν Γιώργος δεν συμμετέχω σ αυτο το πρότζεκτ και δεν θα βρίσκομαι εκει.

Κάπου εδω θα ήθελα να προσθέσω οτι στο παρελθόν δεν συμμετειχα σε κανένα πρότζεκτ της εταιρείας που ειχε να κάνει με καπέλα, μπλουζακια και βραχιολακια.

Εύχομαι σε όσους ταξιδέψουν να περάσουν καλα και να το διασκεδάσουν με την καρδιά τους.

Στην ομάδα του World Party εύχομαι μεσα απο την καρδιά μου καλή επιτυχία στο νέο τους επιχειρηματικο ξεκίνημα και να το φτάσουν οσο πιο ψηλά γίνεται όπως κάναμε και με την τηλεοπτική εκπομπή.

Καλη σας μέρα!».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης