Τσιμτσιλή κατά ΕΣΗΕΑ για παρέμβαση Κοντομηνά

Τσιμτσιλή κατά ΕΣΗΕΑ για παρέμβαση Κοντομηνά

«Αυτοί που κάνουν τις ανακοινώσεις, ας κοιτάξουν στα μητρώα τους που έχουν γράψει ως δημοσιογράφους τους γραμματείς, φαρισαίους, βαστάζους και οδηγούς των διευθυντών ειδήσεων και μετά να πάνε να το παίξουν καμπόσοι με ανακοινώσεις» σχολίασε η οικοδέσποινα του «Happy Day» αναφερόμενη στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Τσιμτσιλή κατά ΕΣΗΕΑ για παρέμβαση Κοντομηνά
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ με αφορμή την παρέμβαση του Δημήτρη Κοντομηνά στον «αέρα» του «Happy Day»,
αναφέρθηκαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Δήμος Βερύκιος, το πρωί της Τετάρτης.

«Τα δέντρα που κάνουν καρπούς αυτά πετροβολούν»,
είπε με νόημα ο Δήμος Βερύκιος. 
Κλείσιμο
«Καλά μωρέ; Ποιος μας πετροβόλησε; Όταν είσαι τρεις ώρες κάθε μέρα στον αέρα εδώ και δυόμισι τρία χρόνια, μπορεί να έχεις και μια κακή στιγμή και όλοι ψάχνουν αφορμή -στον βωμό της ανθρωποφαγίας που μας διακατέχει- για να σε πετροβολήσουν και να σε λιθοβολήσουν», τόνισε η οικοδέσποινα του «Happy Day».

«Και επειδή είμαστε άκρως ενημερωτικοί, αλλά και απολαυστικοί και διασκεδαστικοί και θεατράλε! Και όλα είμαστε!», πρόσθεσε ο Δήμος Βερύκιος για την ανακοίνωση που μεταξύ άλλων, αναφέρει:
«Η ενημέρωση, εφ' όσον μιλάμε για πραγματική ενημέρωση, είναι υπεύθυνη δουλειά των δημοσιογράφων και δεν μπορεί να προσφέρεται ως έδεσμα μεταξύ τυρού και αχλαδίου, όπως συμβαίνει σε ψυχαγωγικές εκπομπές. Όσοι το επιδιώκουν, με όποιους στόχους, πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτό έχει και τις συνέπειές του…».

Τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, συμπλήρωσε: «Και αυτοί που κάνουν τις ανακοινώσεις, ας κοιτάξουν στα μητρώα τους που έχουν γράψει ως δημοσιογράφους τους γραμματείς, φαρισαίους, βαστάζους και οδηγούς των διευθυντών ειδήσεων και μετά να πάνε να το παίξουν καμπόσοι με ανακοινώσεις. Ευχαριστώ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης