Γιατί τρίζει η καρέκλα του διάσημου παρουσιαστή Τζίμι Φάλον;

Γιατί τρίζει η καρέκλα του διάσημου παρουσιαστή Τζίμι Φάλον;

Πρωτοσέλιδο σε πολλές εφημερίδες ο ηθοποιός και παρουσιαστής - Ανησυχούν οι οικείοι του αλλά και το NBC

Γιατί τρίζει η καρέκλα του διάσημου παρουσιαστή Τζίμι Φάλον;
Πρόβλημα αλκοολισμού φαίνεται να αντιμετωπίζει ο παρουσιαστής του «The tonight show» Τζίμι Φάλον, ο οποίος τραυματίστηκε για τρίτη φορά μέσα σε τέσσερις μήνες.

Ο παρουσιαστής βρισκόταν σε πάρτι του πανεπιστημίου Harvard και έκοψε το χέρι του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Φάλον κρατούσε ένα μπουκάλι αλκοόλ στο χέρι, και μιλούσε με φαν του, όταν σκόνταψε μια κοπέλα επάνω του και ο παρουσιαστής έχασε την ισσοροπία του και έπεσε, με αποτέλεσμα το μπουκάλι να σπάσει στο χέρι του. 

Κλείσιμο
Πριν λίγο καιρό είχε ξαναχτυπήσει χτυπώντας και πάλι το χέρι του σε ένα πάρτι, ενώ πριν τρεις μήνες κόντεψε να χάσει το δάχτυλο του, και πάλι σε εστιατόριο ένα βράδυ που διασκέδαζε με φίλους, όταν η βέρα του πιάστηκε σε ένα μεταλλικό αντικείμενο. 

Θα μπορούσαν όλα αυτά να είναι τυχαία περιστατικά, ωστόσο οι φήμες λένε ότι συνδέονται άμεσα με την αγάπη του για τα πάρτι και το αλκοόλ.

Στο κανάλι NBC δεν βλέπουν με τόσο θετικό τρόπο τα δημόσια ατυχήματα του, τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα κοινωνικά δίκτυα όπου πίνει και διασκεδάζει με φαν αλλά και την ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζει την κατάσταση του και πλέον πολλά δημοσιεύματα λένε πως το μέλλον του παρουσιαστή στο κανάλι είναι αβέβαιο.
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης