Η οικογένεια Τζολί-Πιτ σε μία μοναδική φωτογράφιση

Η οικογένεια Τζολί-Πιτ σε μία μοναδική φωτογράφιση

Η πανέμορφη ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στη Vogue

Η οικογένεια Τζολί-Πιτ σε μία μοναδική φωτογράφιση
Η οικογένεια Πιτ - Τζολί «αφήνεται» στον μαγικό φακό της διάσημης φωτογράφου Άννι Λίμποβιτς για τη Vogue και το αποτέλεσμα είναι ονειρικό. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της Vogue, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, θεωρούν τη συγκεκριμένη φωτογράφιση ως την καλύτερη που έχει φιλοξενήσει ως τώρα το περιοδικό. Τα έξι παιδιά της οικογένειας καταχάρηκαν τη διαδικασία και πραγματικά είναι από τις λίγες φορές που η οικογένεια ποζάρει σε απαρτία για τις σελίδες ενός τεύχους. 



Η Αντζελίνα, λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας της με τίτλο «By The Sea», στην οποία πρωταγωνιστεί ξανά μαζί με το σύζυγό της, ανοίγει την καρδιά της στο περιοδικό και μιλάει για όλα!  


Κλείσιμο


Στο φιλμ ένα ζευγάρι κάνει διακοπές στη Γαλλία και προσπαθεί να σώσει τον γάμο του. Σύμφωνα με την Τζολί, «η ταινία δεν είναι αυτοβιογραφική», ωστόσο, παραδέχτηκε ότι η σχέση της με τον Μπραντ δεν είναι τέλεια.




«Ο Μπραντ και εγώ έχουμε τα προβλήματά μας, αλλά αν μοιάζαμε έστω και ελάχιστα στο ζευγάρι που υποδυόμαστε δεν θα κάναμε την ταινία», λέει χαρακτηριστικά.




Η σταρ, μίλησε για το θάνατο της μητέρας της, από καρκίνο, και φυσικά αναφέρθηκε στη διπλή μαστεκτομή και στην αφαίρεση των ωοθηκών της. «Μακάρι η μαμά μου να ήταν σε θέση να κάνει αυτές τις επιλογές», δήλωσε. «Δεν είναι εύκολες χειρουργικές επεμβάσεις. Οι ωοθήκες είναι εύκολη χειρουργική επέμβαση, αλλά η αλλαγή των ορμονών που ακολουθεί είναι μεγάλη».



Η μητέρα της Τζολί, Marcheline Bertrand, πέθανε το 2007 σε ηλικία 56 ετών μετά από μάχη 8 ετών με τον καρκίνο των ωοθηκών και τον καρκίνο του μαστού. Τώρα που έχει περάσει στην εμμηνόπαυση, η Αντζελίνα ανυπομονεί να γεράσει. «Και οι δύο γυναίκες στην οικογένειά μου, η μητέρα μου και η γιαγιά μου άρχισαν να πεθαίνουν τα 40 τους. Είμαι 40. Ανυπομονώ να γίνω 50 και να ξέρω ότι τα κατάφερα»




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης