Αποκαλυπτικές φωτογραφίες της από το παρελθόν δημοσίευσε η Σοφία Βεργκάρα στα social media.
Η Λατίνα ηθοποιός ανέβασε την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου δύο στιγμιότυπα από φωτογράφιση που είχε κάνει στο Μαϊάμι. Στην πρώτη εικόνα εμφανίζεται τόπλες, με γυρισμένη την πλάτη στην οποία είχε τοποθετήσει κολιέ από μαργαριτάρια, ενώ φορούσε ένα string μπικίνι. Στη δεύτερη φωτογραφία, η Βεργκάρα απεικονίζεται χαμογελαστή, με μαγιό σε γαλάζιο χρώμα. «Τα λέμε σύντομα στο Μαϊάμι» έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της δημοσίευσής της.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.