Η Ελεονώρα Μελέτηπροχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση μέσα από τον αέρα της εκπομπής της, σχετικά με το αν σκοπεύει να κάνει ξανά κάποια παρέμβαση στο πρόσωπό της.
Η παρουσιάστρια, με αφορμή τις δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου για τις πλαστικές επεμβάσεις που έκανε για να βγει στην τηλεόραση, μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για την ίδια.
«Έχω πάρει μια απόφαση και θέλω να τη μοιραστώ, γιατί όταν λες και μοιράζεσαι τις αποφάσεις σου, είναι σαν να δεσμεύεσαι δημόσια», είπε αρχικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctux3vh3h8d5)
«Έχω αποφασίσει να μην ξανακάνω μπότοξ ποτέ στη ζωή μου. Έχω κάνει στο παρελθόν για το μεσόφρυδο. Τώρα δεν φαίνεται, γιατί τα φώτα το "καίνε", αλλά είναι πολύ έντονο», συμπλήρωσε.
Τέλος, εξήγησε πως όταν κάνει μπότοξ, την πιάνει ένα τικ. «Θα σας πω κάτι. Όταν κάνω μπότοξ, με πιάνει τικ. Θέλω να συνοφρυωθώ και δεν μπορώ. Ο εγκέφαλος στέλνει την εντολή, η εντολή δεν εκτονώνεται και κάνω έτσι... Άσε που με πιανει και πονοκέφαλος», εξήγησε κλείνοντας.
Ξέρετε εκείνη τη στιγμή που ψάχνετε το τέλειο δώρο Χριστουγέννων και αναρωτιέστε "μήπως προτιμά άλλο χρώμα; Μήπως έχει ήδη αυτό το μοντέλο; Μήπως του αρέσει κάτι τελείως διαφορετικό;" Φέτος, υπάρχει μια λύση που κάνει όλες αυτές τις ερωτήσεις... περιττές!