Με αφορμή την υπόθεση στο Κιάτο, όπου γείτονας έκλεβε εσώρουχααπό την απλώστρα γυναίκας, η Ανθή Βούλγαρη, θέλησε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό του Mega μια δική της προσωπική ιστορία.
«Όταν είχα έρθει στην Αθήνα, έμενα σε ένα ισογειάκι. Πού να απλώνω κάλτσες και εσώρουχα; Άρχισα να παρατηρώ ότι έλειπαν εσώρουχα. Πήρα την αστυνομία, ήρθαν οι άνθρωποι, τελικά τα έκλεβε και εμένα ο γείτονας».
Η παρουσιάστρια συνέχισε: «Εκτός του ότι είναι κλοπήείναι και διεστραμμένη κλοπή. Μην απλώνετε χέρι σε ξένα εσώρουχα. Είναι ανατριχιαστικό να σου κλέβουν τόσο προσωπικά είδη, τι να τα κάνει;»
Η τεχνολογία και η τεχνητή νοημοσύνη επηρεάζουν και αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο νομικός τομέας, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι ανάγκες για εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα της νομικής.