ΣτοMy Style Rocks η στιγμή της βαθμολογίας είναι η πιο δύσκολη για τις παίκτριες του διαγωνισμού.
Μάλιστα, μερικές έχουν αρχίσει να φοβούνται περισσότερο η μία την άλλη, παρά τους κριτές. Μία από αυτές είναι και ηΝικόλ Δεσποτοπούλου.
Όταν έφτασε η σειρά της να ακούσει τα σχόλια από τις συμπαίκτριές της, αποκάλυψε στην Κατερίνα Καραβάτου πως νιώθει πολύ άγχος μπροστά τους.
«Έχω φοβηθεί εδώ μέσα... Όχι με εσένα Κατερίνα, με τα κορίτσια», δήλωσε η παίκτρια του διαγωνισμού. Το μόνο 2άρι, το κέρδισε από τη Βασιλική, με τις υπόλοιπες κοπέλες να της βάζουν μεγαλύτερες βαθμολογίες. «Με χαλάνε τα δύο από πάνω. Θα ήθελα ή το τζάκετ ή το παλτό από πάνω. Έχεις πολύ όγκο», της είπε η Βασιλική.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqj9o2o9lz2x)
Ακούγοντας το σχόλιό της, η Νικόλ είπε στην Κατερίνα Καραβάτου: «Και το βρακί μου ανάποδα θα βάλω στο τέλος εδώ μέσα. Το κάνω γενικά για να μη με ματιάσουν», δήλωσε, με την παρουσιάστρια να τη ρωτάει αν το φορούσε ανάποδα και εκείνη τη στιμή.
«Όχι, όχι, τώρα κανονικά το έχω», δήλωσε η Νικόλ, γελώντας.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους