Αν Χάθαγουεϊ: Ανανεωμένη και... αλλιώτικη η εμφάνισή της - Τι «τρέχει» με το πρόσωπό της;

Αν Χάθαγουεϊ: Ανανεωμένη και... αλλιώτικη η εμφάνισή της - Τι «τρέχει» με το πρόσωπό της;

Οι πρόσφατες φωτογραφίες της σταρ από το Παρίσι και το φεστιβάλ του Σάντανς προκάλεσαν πλήθος σχολίων στα social media, με κάποιους να αποδίδουν το ολόφρεσκο look σε αισθητικές επεμβάσεις

anne_hathaway_before_after_xr
Ανανεωμένη και κάπως διαφορετική απ' ό,τι την έχουμε συνηθίσει εμφανίστηκε πρόσφατα η Αν Χάθαγουεϊ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σάντανς και την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Σύμφωνα με τη New York Post, ωστόσο, αυτό το «ολόφρεσκο» look μπορεί να μην οφείλεται απλώς στον... καθαρό αέρα της Γιούτα και τα εύγευστα κρουασάν της γαλλικής πρωτεύουσας.

Η 40χρονη ηθοποιός φωτογραφήθηκε χαμογελαστή και λαμπερή στο κόκκινο χαλί του Σάντανς και την επίδειξη μόδας του Valentino, και ορισμένοι σχολιαστές έσπευσαν να αποδώσουν την αλλαγή στην εμφάνισή της σε αισθητικές επεμβάσεις.



«Το δέρμα της δείχνει πολύ λαμπερό και όμορφο» σχολιάζει στη νεοϋορκέζικη εφημερίδα ο έμπειρος δερματολόγος Δρ. Τζέιμι Γκλικ, επισημαίνοντας ότι οι κάθετες γραμμές ανάμεσα στα φρύδια της βραβευμένης με Όσκαρ σταρ είναι μεν πιο αχνές, αλλά ακόμα ορατές. Αυτό, σύμφωνα με τον ίδιο, σημαίνει πιθαβώς ότι η Χάθαγουεϊ υποβλήθηκε σε «baby botox», μια διαδικασία που απαλύνει τις γραμμές του προσώπου χωρίς να τις σβήνει τελείως.

Κλείσιμο



«Το αποτέλεσμα αυτής της επέμβασης είναι αρκετά φυσικό. To χρώμα της επιδερμίδας της είναι πιο φωτεινό, και εικάζω ότι μπορεί να οφείλεται σε μια ήπια θεραπεία επανεπιθηλιοποίησης, όπως το fraxel laser», προσθέτει ο ειδικός, εξηγώντας ότι αυτού του είδους οι διαδικασίες βελτιώνουν την υφή, το χρώμα και τη συνολική εμφάνιση της επιδερμίδας.







Η πρωταγωνίστρια του «Ο Διάβολος φοράει Prada» βρέθηκε στο φεστιβάλ στη Γιούτα για να προωθήσει τη νέα της ταινία με τίτλο «Eileen». Στο Παρίσι, «θυμήθηκε» τις μέρες που υποδυόταν την Catwoman και εντυπωσίασε με ένα λεοπάρ σύνολο με την υπογραφή του Valentino. Στις φωτογραφίες από την εκδήλωση το πηγούνι της φαίνεται πιο λεπτό απ' ό,τι συνηθως και τα ζυγωματικά της πιο τονισμένα, ενώ το μακιγιάζ κάνει ακόμα πιο έντονο το «γατίσιο» look.



Το λεπτό πηγούνι και τα τονισμένα ζυγωματικά, όπως υπενθυμίζει η New York Post, θυμίζουν μια νέα τάση στις αισθητικές επεμβάσεις που το τελευταίο διάστημα «σαρώνει» στο TikTok. Λέγεται «buccal fat removal» και περιλαμβάνει τη χειρουργική αφαίρεση του λίπους κάτω από τα ζυγωματικά και τα οστά της σιαγόνας, μέσω τομών που γίνονται στο εσωτερικό του στόματος. Στόχος αυτής της επέμβασης είναι η ανάδειξη της δομής των οστών του προσώπου.

Η Χάθαγουεϊ, που δεν θέλησε να σχολιάσει το δημοσίευμα της εφημερίδας, είχε αναφερθεί στις αισθητικές αισθητικές επεμβάσεις σε συνέντευξή της το 2008. «Όταν ήμουν μικρότερη ήθελα να φτιάξω τη μύτη μου επειδή δεν μου άρεσε πώς έδειχνε. Σήμερα, θεωρώ ότι η μύτη μου είναι ένα χαρακτηριστικό που μου επιτρέπει να αλλάζω πολύ το πρόσωπό του. Το πρόσωπό σου πρέπει να έχει χαρακτήρα αν θες να γίνεις ηθοποιός. Διαφορετικά, είσαι απλώς ένα πρόσωπο, όχι ένα άτομο ή μια προσωπικότητα».




Δείτε βίντεο: Αν Χάθαγουεϊ: Τι «τρέχει» με το πρόσωπό της; Ανανεωμένη και... αλλιώτικη η εμφάνισή της
Αν Χάθαγουεϊ: Τι «τρέχει» με το πρόσωπό της; Ανανεωμένη και... αλλιώτικη η εμφάνισή της



Ειδήσεις σήμερα:

Επιμένουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα - Ποιες περιοχές θα πληγούν τις επόμενες ώρες

Μητσοτάκης: Αντεπίθεση από τη Βουλή και εφ' όλης της ύλης σύγκριση με τον Τσίπρα

Ο Τζέραρντ Μπάτλερ παραλίγο να σκοτώσει τη Χίλαρι Σουάνκ, ενώ έκανε... στριπτίζ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης