Μιχάλης Σαράντης και Μαίρη Μηνά: Το όνομα που θα πάρει η κόρη τους

Μιχάλης Σαράντης και Μαίρη Μηνά: Το όνομα που θα πάρει η κόρη τους

Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε ο ηθοποιός και τα λόγια που είπε για τη μονάκριβη κόρη του 

Saradis
Ο Μιχάλης Σαράντης και η Μαίρη Μηνά έγιναν γονείς για πρώτη φορά πριν από λίγο καιρό. Το ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο ήρθε στη ζωή στις 21 Σεπτεμβρίου. Οι δυο γονείς είχαν επιλέξει να απέχουν από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι η είδηση της εγκυμοσύνης, έγινε γνωστή λίγο καιρό πριν έρθει η κόρη τους στον κόσμο.

Ο Μιχάλης Σαράντης παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την μικρή του, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και το όνομα που πρόκειται να της δώσουν.

«Θα πάρει τα ονόματα των γιαγιάδων της: Βασιλική, όπως η μητέρα μου, και Γλυκερία, όπως η μητέρα της Μαίρης, που είναι μαζί μας αυτές τις ημέρες και μας βοηθάει αδιανόητα πολύ. Πρέπει να πάω να της ανάψω μια λαμπάδα σύντομα» ανέφερε ο ηθοποιός.


Μιλώντας για τα όνειρα που κάνει για την κόρη του, τόνισε: «Το πρώτο πράγμα που θέλεις είναι να είναι καλά και να κάνεις ό,τι μπορείς –σε πρακτικό και πνευματικό επίπεδο– για εκείνη. Αρχίζεις να σκέφτεσαι πως ο κόσμος πρέπει να γίνει καλύτερος και συνειδητά μετασχηματίζεται λίγο περισσότερο η ανάγκη σου να κάνεις καλό. Ένα άλλο πράγμα που συνειδητοποίησα είναι πως αυτομάτως γίνεσαι μπαμπάς όλων των παιδιών του κόσμου. Με ευχαριστεί να βλέπω τους ανθρώπους και τα παιδιά να είναι ευτυχισμένα – πάντα έτσι ήμουν. Δεν μπορώ να βλέπω άνθρωπο να κλαίει, ταράζομαι, προσπαθώ πάντα με τη στάση μου, όσο μπορώ, να κάνω τον κόσμο πιο φωτεινό».

Ειδήσεις σήμερα:

Ασημίνα Καρέλια: Η ιστορία της ζωής της, η δωρεά στην «Κιβωτό», ο ενδοοικογενειακός πόλεμος

Ρίτα Όρα: Ο γάμος, η πλούσια ερωτική ζωή, τα δύσκολα παιδικά χρόνια στο Κόσοβο

Το ντέρμπι για το One Love στο Μουντιάλ - Και στο τέλος διαμαρτύρονται οι Γερμανοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης