Τζόνι Ντεπ: Κι όμως δεν ήταν η Βάσκεζ - Αυτή είναι η δικηγόρος που «έκλεψε» την καρδιά του

Τζόνι Ντεπ: Κι όμως δεν ήταν η Βάσκεζ - Αυτή είναι η δικηγόρος που «έκλεψε» την καρδιά του

Πρόκειται για τη δικηγόρο Ζοέλ Ριτς, η οποία τον εκπροσώπησε στη δίκη με τη Sun στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2018

johnny-depp
Νέα σχέση φαίνεται πως έχει ο Τζόνι Ντεπ και μπορεί να μην είναι η Καμίλα Βάσκεζ, όπως υποστήριζαν κάποια δημοσιεύματα, αλλά πρόκειται για μία γυναίκα, επίσης δικηγόρο.

Όπως αναφέρει η DailyMail, η γυναίκα που έχει κερδίσει την καρδιά του ηθοποιού είναι η Ζοέλ Ριτς. Πρόκειται για τη δικηγόρο που εκπροσώπησε τον Τζόνι Ντεπ κατά τη διάρκεια της δίκης του με τη Sun στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2018, την οποία και έχασε τελικά.

Μπορεί να μην την επέλεξε ξανά για να τον εκπροσωπήσει στην πολύκροτη δικαστική διαμάχη με την Άμπερ Χερντ, όμως φαίνεται πως την έχει σε ξεχωριστή θέση στη ζωή του. Μάλιστα, εκείνη έδωσε το παρών στο δικαστήριο, κατά τη διάρκεια της δίκης, προκειμένου να τον στηρίξει.

Πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού δήλωσε στo UsWeekly: «Η χημεία τους είναι φοβερή. Το πάνε σοβαρά μεταξύ τους, είναι μια πραγματική σχέση».

Κλείσιμο
Το ΤΜΖ επίσης, επιβεβαίωσε το δημοσίευμα και ανέφερε πως: «Οι δυο τους βγαίνουν ραντεβού εδώ και καιρό. Το ειδύλλιό τους ξεκίνησε πολύ διακριτικά, με το ζευγάρι να επισκέπτεται ξενοδοχεία, προκειμένου να μην τραβάει επάνω του τα αδιάκριτα βλέμματα».

Ωστόσο, η Ριτς φαίνεται πως δεν είναι «ελεύθερη», αφού βρίσκεται στη διαδικασία του διαζυγίου με τον πρώην σύζυγό της. Ακόμα όμως, δεν έχει ολοκληρωθεί. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Η δικηγόρος γνωρίστηκε με τον Τζόνι Ντεπ στη Βιρτζίνια τον περασμένο Μάιο, κατά τη διάρκεια της πρώτης του δίκης με την Άμπερ Χερντ. Ακόμα δεν είναι σαφές το πότε ξεκίνησε η σχέση τους.

308654163_816267976175957_4707989229177772688_n


Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης