Μίλτος Πασχαλίδης για τραπ μουσική: «Το να μιλάς για πουτ..., ναρκωτικά και μαύρα λεφτά εμένα δεν μου μοιάζει για τραγούδι»

Μίλτος Πασχαλίδης για τραπ μουσική: «Το να μιλάς για πουτ..., ναρκωτικά και μαύρα λεφτά εμένα δεν μου μοιάζει για τραγούδι»

«Εγώ είμαι ένας παλιομοδίτης μουσικός», πρόσθεσε στις δηλώσεις του - Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη που παραχώρησε, μιλώντας για τις κόρες του, τη νέα του συνεργασία και τον αδικοχαμένο Βαγγέλη Γιακουμάκη

pasxalidismiltos
Το σχόλιό του άφησε ο Μίλτος Πασχαλίδης για την τραπ μουσική και τα μηνύματα που πρεσβεύει. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Χαμογέλα και πάλι», όπου είπε σχετικά με αυτό: «Έχω ακούσει κάνα δυο πράγματα. Η τραπ είναι ένα σκληρό, άγριο και χαοτικό πράγμα. Το να μιλάς για πουτ@@@ς, για κόκ@@ και μαύρα λεφτά εμένα δεν μου μοιάζει για τραγούδι. Εγώ είμαι ένας παλιομοδίτης μουσικός».

Στη συνέχεια της συζήτησης, ο Μίλτος Πασχαλίδης παραδέχτηκε ακόμη, ότι τίποτα δεν θα τον εμπόδιζε να συνεργαστεί καλλιτέχνες διαφορετικού ρεπερτορίου, όπως η Άννα Βίσση, για την οποία μάλιστα, δήλωσε ότι είναι τεράστια τραγουδίστρια και έπειτα αποκάλυψε ότι ετοιμάζει ντουέτο με την Ευρυδίκη.

Ο λόγος που δεν θα πήγαινε σε talent show ως κριτής, όπως ο ίδιος αποκάλυψε είναι γιατί: «Αισθάνομαι παντελώς αναρμόδιος να κρίνω».

«Πλέον είμαι επαγγελματίας πατέρας και ερασιτέχνης τραγουδοποιός» είπε μετέπειτα ο μουσικός, ο οποίος είναι πατέρας δύο κοριτσιών και πρόσθεσε: «Τα παιδιά δεν είναι δικά μας, είναι του εαυτού τους».

Σχετικά με την κατάθλιψη, με την οποία ήρθε αντιμέτωπος στο παρελθόν, ο Μίλτος Πασχαλίδης αποκάλυψε ότι κατάφερε να την ξεπεράσει μέσω ψυχοθεραπείας και βοήθειας από τους φίλους του.

Για το τραγούδι του με τον Γιώργο Νταλάρα, το οποίο αφιέρωσαν στη μνήμη του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη, είπε: «Η θυσία του Βαγγέλη δεν πήγε στράφι, γιατί είμαστε εδώ, το θυμόμαστε και το κουβεντιάζουμε. Είμαστε εδώ και θα μιλάμε γι΄ αυτό, όπως θα μιλάμε για την Ελένη Τοπαλούδη, την Καρολάιν. Αυτό για τους δικούς τους ανθρώπους δεν απαλύνει τον πόνο, αλλά ένα λιθαράκι προς μία κατεύθυνση για κάποιους ανθρώπους να συνειδητοποιηθούν έχει μπει», δήλωσε.

Τέλος, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, θύμα της οπαδικής βίας: «Δεν πάει καλά ο κόσμος. Το έλλειμμα παιδείας αυτής της χώρας έχει καταντήσει τρομακτικό, με σοκάρει κάθε μέρα αυτό το πράγμα», δήλωσε.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cki1mmtsqvmp)


Ειδήσεις σήμερα:

Σε ύφεση η φωτιά στη Βούλα - Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και εναέρια μέσα στο σημείο

Οι 5 αλλαγές - κριτήρια που καθορίζουν την πορεία των βάσεων

Φρικτό έγκλημα στην Αίγινα: Σκότωσε τη μητέρα του και κατέληξε έξω από εκκλησία να τραγουδά και να χορεύει



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης