Τη νέα της αγάπη με τους διαδικτυακούς της φίλους, αποφάσισε να μοιραστεί ηΖέτα Μακρυπούλια. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και αυτή τη φορά μας έδειξε πώς περνά την καθημερινότητά της. Το απόγευμα της Πέμπτης, η παρουσιάστρια - ηθοποιός έκανε τα… αποκαλυπτήρια.
Πιο συγκεκριμένα, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό από τη βεράντα του σπιτιού της, τονίζοντας πόσο ευτυχισμένη είναι όταν βρίσκεται ανάμεσα στα φυτά της.
«Τσα! Σας έχω μιλήσει για τη νέα μεγάλη μου αγάπη; Τα φυτά! Πάντα τα αγαπούσα, αλλά τώρα η κατάσταση έχει ξεφύγει. Τους μιλάω, τα χαϊδεύω, τα φυτεύω, μετράω κάθε μέρα πόσο μεγαλώνουν, τα μεταφυτεύω, αγοράζω κι άλλα κι ας μην έχω που να τα βάλω… Υπάρχει κάποια τρέλα!», έγραψε η Ζέτα Μακρυπούλια κάτω από την ανάρτησή της.
Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram της η Ζέτα Μακρυπούλια
Το πρόγραμμα Female Founders Hub @ Hospitality, από το WHEN και με την ουσιαστική υποστήριξη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, προσφέρει ευκαιρίες μάθησης, mentoring και δικτύωσης σε γυναίκες επαγγελματίες του HORECA.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco