Survivor - Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Ο Μαρτίκας είναι drama queen, θέλει να βρίσκεται συνέχεια στο επίκεντρο»

Survivor - Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Ο Μαρτίκας είναι drama queen, θέλει να βρίσκεται συνέχεια στο επίκεντρο»

Η παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για την εμπειρία της, τον χαρακτήρα της μέσα στο παιχνίδι, αλλά και τον συμπαίκτη της, με τον οποίο δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις

nafsikaa
Δηλώσεις παραχώρησε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και αναφέρθηκε στο Survivor και τους συμπαίκτες της.

Η φυσικοθεραπεύτρια και πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και αρχικά, μίλησε για τον Σπύρο Μαρτίκα.

«Τον φαρμακοποιό τον έπιανε η τρέλα μαζί μου, μου έκανε επίθεση κανονική. Είναι drama queen. Είναι η φιλοσοφία του έτσι. Αν σε συμπαθεί, το ένα θα το κάνει εκατό, θα σε εκθειάσει, θα σε προσκυνάει. Αν δεν σε συμπαθεί, ακόμα και αν απλά δεν του αρέσει το πουκάμισό σου, το ένα θα γίνει εκατό, αλλά προς το χειρότερο», είπε η Ναυσικά και πρόσθεσε: «Θέλει να είναι πάντα το επίκεντρο της προσοχής».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck8uzvm3mvkh)

Όσο για τους λόγους που αποφάσισε η ίδια να μπει στο Survivor, είπε: «Πήγα για πολλούς λόγους. Για την εμπειρία, την περιπέτεια, αλλά κι επειδή ήθελα να εκτιμήσω τη ζωή. Έπρεπε να μη συμμετέχω τόσο πολύ και να μην παίρνω στα σοβαρά κάποια πράγματα. Σε πολλές περιπτώσεις το κατάφερα, αλλά είχα και κάτι εκρήξεις που έμαθα ότι συζητήθηκαν».

Τέλος, ανέφερε πως γενικότερα είναι νευρική σαν άνθρωπος, αλλά η συμβίωση στον Άγιο Δομίνικο με τους υπόλοιπους παίκτες δεν εξάντλησε την υπομονή της, αλλά αντιθέτως την ενίσχυσε.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck8tz062hb6p)

«Σαν άνθρωπος, γενικά, είμαι λίγο νευρική. Πίστευα ότι θα έχω θέμα και με τη συμβίωση με τους άλλους παίκτες, αλλά τελικά η υπομονή μου αποδείχθηκε μεγατόνων, ήμουν η πιο ζεν εκεί πέρα. Μου έκανε εντύπωση, ξεπέρασα τον εαυτό μου. Επίσης, έχω θέμα με το φαγητό, στη ζωή μου σκέφτομαι συνέχεια όλη μέρα τι θα φάω, κάνω τεράστιες προσπάθειες για να διατηρώ τα κιλά μου και είμαι πολύ γλυκατζού. Εκεί έγινε ένα κλικ και δεν σκεφτόμουν το φαγητό καθόλου», είπε κλείνοντας η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.


Ειδήσεις σήμερα

Άγιον Όρος: Επίσκεψη Οικ. Πατριάρχη Βαρθολομαίου με βαρύνουσα σημασία


Αυτός είναι ο 18χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε 19 μαθητές και δύο δασκάλους σε δημοτικό σχολείο του Τέξας


Survivor: Χαμός στην «τυφλόμυγα» με Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να… αλλάζει ομάδα – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης