Στην αγαπημένη του Μύκονο βρέθηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος καθώς όπως φαίνεται του το επέτρεψαν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Ο τραγουδιστής στο παρελθόν έχει δηλώσει λάτρης των θαλάσσιων σπορ και ιδιαιτέρως του τζετ σκι!
Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε τον τραγουδιστή να απολαμβάνει τον ήλιο και τα καταγάλανα νερά στο Καλό Λιβάδι μαζί με την παρέα του, η οποία απαρτιζόταν από τρία πανέμορφα κορίτσια που κατάφεραν να στρέψουν πάνω τους όλα τα ανδρικά βλέμματα.
Οι θαυμάστριες του Νίκου Οικονομόπουλου είχαν την ευκαιρία να τον δουν από κοντά μόνο με το μαγιό του!
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.