Η γνωστή πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ έκανε μία δημόσια εξομολόγηση στα socail media για το δώρο που έλαβε από τους ανθρώπους που ήταν μαζί της στο σκάφος την ώρα του ατυχήματος.
Συγκεκριμένα, της χάρισαν μία εικόνα της Παναγιάς που τη σώζει, όπως γράφει η ίδια. Μάλιστα, αποφάσισε να μοιραστεί το ιδιαίτερο αυτό δώρο με τους διαδικτυακούς της φίλους γράφοντας στο Instagram.
«Το καλοκαίρι στις 7 Αυγούστου στο ατύχημα που είχα με τις προπέλες του σκάφους, ένιωσα ότι έγινε ένα θαύμα και δεν σκοτώθηκα. Ο Κώστας Σούμας και η γυναίκα του, Ελένη που καθόντουσαν πίσω στο σκάφος και είδαν αυτό το θαύμα μου έστειλαν αυτή την εικόνα... που με σώζει η Παναγία ... με την ηλιόλουστη κόρη τους Άρια.
Βούρκωσα απο συγκίνηση. Τι όμορφοι άνθρωποι υπάρχουν! Να σας έχει ο Θεός καλά. Καλά Χριστούγεννα σε όλους... πίστη και αγάπη ότι όλα πάνε και θα καλύτερα…», έγραψε χαρακτηριστικά.
Δείτε τη φωτογραφία που μοιράστηκε η Έρρρικα Πρεζεράκου στο Instagram:
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας