Ιωάννα Τούνη: Η κάρτα sim που «καίει» τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Ιωάννα Τούνη: Η κάρτα sim που «καίει» τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Η κόντρα των δύο πρώην κολλητών συνεχίζεται

touni-vrisiida
Η Ιωάννα Τούνη δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τις δημόσιες εξηγήσεις που έδωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου για το τέλος της φιλίας τους και τη συνάντηση που είχε με τον πρώην της Ιωάννας.

Το βράδυ της Δευτέρας, η Βρισηίδα έδωσε τη δική της οπτική στο συγκεκριμένο θέμα αναφέροντας πως το μοναδικό της λάθος της είναι πως δεν έφυγε κατευθείαν από το μαγαζί στο οποίο βρισκόταν όταν αντιλήφθηκε την παρουσία του συγκεκριμένου άντρα στον ίδιο χώρο.  Τη συγκεκριμένη τοποθέτηση έρχεται σήμερα να σχολιάσει η Ιωάννα Τούνη, αφού σε σχετική ανάρτηση στο λογαριασμό της Soulas Glamourous έγραψε:

«Και τις δυο πλευρές θα τις ξέρετε αν μας εξηγήσει η μικρή και αθώα πρώην φίλη μου, τι δουλειά είχε να δώσει την κάρτα Sim της στον μέγιστο μ… “να της την φτιάξει”. Τότε πάω πάσο”».

Δείτε παρακάτω όσα ισχυρίστηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου και το σχόλιο της Ιωάννας Τούνη:

tounisoula


Όλα ξεκίνησαν όταν η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε, στο πλαίσιο του QA στο Instagram, πως ο λόγος που δεν μιλάει πλέον με την Βρισηίδα Ανδριώτου είναι πολύ σοβαρός.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα ανέφερε πως η φίλη της πήγε για μπάνιο σε πισίνα με τον άνθρωπο ο οποίος κατηγορείται για την διαρροή του ροζ βίντεο, το οποίο την ταλαιπωρεί εδώ και καιρό. Αν και η ίδια το αρνείται, η Ιωάννα Τούνη ήταν κατηγορηματική λέγοντας πως, σύμφωνα με μαρτυρίες, υπήρξε συνάντηση των δύο η οποία δεν ήταν τυχαία και στιγμιαία, όπως ισχυρίστηκε η πρώην φίλη της.

Δείτε την ανάρτηση:

tounivrisiερε

Ειδήσεις σήμερα: 

Γιατί η επένδυση της Microsoft μπορεί να κάνει τη διαφορά

Βρετανικά Μέσα: Υποψήφιες να μπουν σε λίστα «καραντίνας» Ελλάδα, Ιταλία και Σουηδία

Προϋπολογισμός 2021: Πάνω από 6,5 δισ. κόστισαν φέτος τα μέτρα στήριξη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης