Στις φήμες που εξακολουθούν εδώ και χρόνια ότι ο Χιου Τζάκμαν είναι γκέι θέλησε να απαντήσει η Ντέμπορα Λι Φέρνες, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Anh's Brush with Fame» στην αυστραλιανή τηλεόραση.
Η 64χρονη Αυστραλή ηθοποιός που είναι παντρεμένη από το 1996 με τον Χιου Τζάκμαν, σχολίασε μεταξύ άλλων: «Σε αυτά τα περιοδικά είναι όλα βγαλμένα από το μυαλό τους». Και πρόσθεσε: «Ο Χιου ‘’είναι ‘’γκέι εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Κι εγώ ‘’ήμουν’’ γκέι όταν έπαιξα στην ταινία ‘‘Shame’’ (το 1988). Σοκαρίστηκαν όταν παντρεύτηκα. Είναι όλο ένα λάθος. Είναι σαν να λέει κάποιος στον Έλτον Τζον ότι είναι στρέιτ. Είμαι σίγουρη πως θα θύμωνε. Δεν είναι στρέιτ. Και στην τελική, τι συζητάμε; Αν είναι χορτοφάγος; Αν είναι ομοφυλόφιλος;».
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.