Ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος είναι Έλληνας, μοντέλο με καριέρα στο εξωτερικό –κυρίως σε χώρες της Ανατολής- και έχει στο ενεργητικό του μικρές συμμετοχές σε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές του Bollywoodστην Ινδία.
Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Χρυσηίδα Δημουλίδου, αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως υποφέρει από υπνοπαράλυση.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nek (@nek_nektarios) στις
«Ναι υπάρχει ένα μυστικό μου που δεν γνωρίζει κανείς και ίσως είναι καιρός να το δημοσιοποιήσω. Βασανίζομαι συχνά από το φαινόμενο της υπνοπαράλυσης, δηλαδή, ενώ έχω ξυπνήσει δεν μπορώ να κουνηθώ» εξομολογείται ο ίδιος.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nek (@nek_nektarios) στις
«Αυτό με τρομάζει τόσο πολύ που όσο κουρασμένος και να είμαι, φοβάμαι να κοιμηθώ, ειδικότερα μόνος μου.
Γι’ αυτό όταν βρίσκομαι στην Αθήνα, ενώ έχω ένα μεγάλο και άνετο σπίτι, πάω και κοιμάμαι στο σπίτι του κολλητού μου, που είναι μικρότερο και στριμωγμένο, αρκεί να μην είμαι μόνος μου».
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nek (@nek_nektarios) στις
Κλείσιμο
Και συνεχίζει: «Άλλες φορές στο εξωτερικό, αφήνω το skype on line όλη την νύχτα, που είναι μέσα και η ξαδέλφη μου, μέχρι να με πάρει ο ύπνος.
Στη Σαγκάη που ζούσα για μεγάλο χρονικό διάστημα, είχα φέρει στο σπίτι μου τον οδηγό μου, τη γυναίκα του και το παιδί τους να μένουν μαζί μου, για τον ίδιο ακριβώς λόγο.
Eπίσης, υποφέρω από αγοραφοβίες, νιώθοντας αίσθημα πνιγμού όταν βρίσκομαι σε πολύ κόσμο.
Όλα αυτά προέρχονται από το ακανόνιστο πρόγραμμα ύπνου, από το αυξημένο στρες και από τις εναλλαγές του περιβάλλοντος και πολλών ταξιδιών που κάνω και πιστεύω αν ηρεμήσω θα εξαφανιστούν από τη ζωή μου».
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.