Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με δύο νταλίκες σημειώθηκε πριν από λίγο στην Εγνατία Οδό, μέσα στη σήραγγα Βοτονοσίου πριν από το Μέτσοβο, στο ρεύμα προς Θεσαλλονίκη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα φορτηγό προσέκρουσε σε νταλίκα, που λόγω βλάβης είχε ακινητοποιηθεί μέσα στη σήραγγα.
Ο ένας οδηγός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων.
Η κυκλοφορία των οχημάτων διεκόπη από τον κόμβο Περιστερίου έως τον κόμβο Μετσόβου και διεξάγεται από την παλιά εθνική οδό Ιωαννίνων -Τρικάλων.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.