Πύργος: Ψάχνουν τον δολοφόνο του Ρουμάνου - Τρεις προσαγωγές

Πύργος: Ψάχνουν τον δολοφόνο του Ρουμάνου - Τρεις προσαγωγές

Ο άτυχος αλλοδαπός διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου με το αυτοκίνητο δύο συμπατριωτών του οι οποίοι δήλωσαν ότι δεν τον γνώριζαν προσωπικά, αλλά τον βρήκαν αιμόφυρτο στην άκρη ενός επαρχιακού δρόμου κοντά στα Δουνέικα

Πύργος: Ψάχνουν τον δολοφόνο του Ρουμάνου - Τρεις προσαγωγές
Τρεις Ρουμάνοι, δύο άντρες και μια γυναίκα, προσήχθησαν στην Ασφάλεια Πύργου στο πλαίσιο της έρευνας για τη δολοφονία
ενός 55χρονου ομοεθνούς τους το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή Ξυλοκέρα της Ηλείας και ένας από αυτούς ηλικίας 35 χρόνων κρατείται, καθώς οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι γνωρίζει τον δράστη και προσπάθησε να τον καλύψει.

Ο άτυχος αλλοδαπός διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου με το αυτοκίνητο δύο συμπατριωτών του οι οποίοι δήλωσαν ότι δεν τον γνώριζαν προσωπικά, αλλά τον βρήκαν αιμόφυρτο στην άκρη ενός επαρχιακού δρόμου κοντά στα Δουνέικα. Είπαν, ακόμη, ότι ήταν ζωντανός όταν τον βρήκαν, όμως οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε καταλήξει και βρήκαν μια βαθιά χαρακιά από αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι του.

Κλείσιμο
Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα προσδιοριστούν από τη νεκροτομή.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστό ότι ο Ρουμάνος ήταν θύμα εγκληματικής ενέργειας, ξεκίνησε προανάκριση.

Οι αστυνομικοί πληροφορήθηκαν ότι ο 55χρονος είχε επιστρέψει στη λυόμενη κατασκευή στην Ξυλοκέρα όπου κατοικούσε μαζί με άλλους ομοεθνείς του, από τις αγροτικές καλλιέργειες όπου εργαζόταν. Εκεί φαίνεται ότι δολοφονήθηκε και όχι στον δρόμο όπου ισχυρίστηκαν ότι τον βρήκαν οι δυο συμπατριώτες του. Όπως προέκυψε,  διαπληκτίστηκε με έναν ομοεθνή του ο οποίος δεν είχε πάει για δουλειά επειδή ήταν πολύ μεθυσμένος και ήρθαν στα χέρια.  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης