Η κακοκαιρία σάρωσε την Πάτρα: Τα 10 μποφόρ έβγαλαν τη θάλασσα στο δρόμο

Η κακοκαιρία σάρωσε την Πάτρα: Τα 10 μποφόρ έβγαλαν τη θάλασσα στο δρόμο

Δείτε συγκλονιστικές φωτογραφίες και βίντεο - Λάσπη και πέτρες γέμισαν την παραλιακή ζώνη της Πάτρας από τα Βραχνέικα μέχρι το Ρίο

Η κακοκαιρία σάρωσε την Πάτρα: Τα 10 μποφόρ έβγαλαν τη θάλασσα στο δρόμο
Η κακοκαιρία συνεχίζει να δείχνει τα «δόντια» της σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Η Πάτρα πλήττεται από το βράδυ του Σαββάτου από ισχυρότατα μποφόρ και καταιγίδες.

Η δυνατή βροχόπτωση και οι ισχυροί άνεμοι έβγαλαν τη θάλασσα στο δρόμο, με αποτέλεσμα η περιοχή στην παραλιακή να καταστεί απροσπέλαστη για οχήματα και πεζούς, όπως καταγράφει το τοπικό μέσο patrastimes.gr. Η αστυνομία έκλεισε με σήμανση το δρόμο, για να μην συμβεί κάποιο ατύχημα, αν και μόνο η εικόνα της αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για να προσπαθήσει κάποιος να τη διασχίσει.

Κλείσιμο


Τελευταία ημέρα της πολύ σημαντικής κακοκαιρίας που επηρέασε τη χώρα μας η Κυριακή 19/11, με βροχές από τις πρωινές ώρες κυρίως σε περιοχές της Στερεάς Ελλάδας, από τη διέλευση του εξασθενημένου πλέον Ζήνωνα ο οποίος μέχρι το μεσημέρι θα επηρεάσει την ανατολική Θεσσαλία και τις Σποράδες και στη συνέχεια τα νησιά του ΒΑ Αιγαίου και περιοχές της Θράκης. Βροχές αναμένονται από το μεσημέρι στο Ιόνιο και στη Δυτική Ελλάδα.


Δείτε βίντεο που αποτυπώνει την κακοκαιρία 





Φυσούσαν 10 μποφόρ στον Πατραϊκό τα ξημερώματα, μεταδίδει το thebest.gr 

Λάσπη και πέτρες γέμισαν την παραλιακή ζώνη της Πάτρας από τα Βραχνέικα μέχρι το Ρίο. Τα τοπικά 10 μποφόρ του χθεσινοβραδυνού… «Ζήνωνα» έβγαλαν τη θάλασσα στη στεριά με αποτέλεσμα να υπάρχουν ζημιές σε δρόμους στην Παραλία Πατρών, στις Ιτιές, στο Νότιο Πάρκο, στη Μαρίνα, την πλάζ και στο Ρίο.

Στη Μαρίνα της Πάτρας ο κυματοθραύστης κυριολεκτικά εξαφανίστηκε μέσα στα κύματα και προκλήθηκαν ζημιές σε 3 πλωτές εξέδρες. Η πυροσβεστική κλήθηκε να επέμβει για άντληση υδάτων από σκάφος που είχε γεμίσει νερό.

Δείτε τις εικόνες








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης