Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ένας νεκρός στην Κέρκυρα

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ένας νεκρός στην Κέρκυρα

Ο άτυχος 55χρονος έχασε τη ζωή του στην περιοχή Περιβόλι όταν παρασύρθηκε από ρέμα το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε - Σώθηκαν η γυναίκα και τα παιδιά του  

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ένας νεκρός στην Κέρκυρα
Τραγωδία στην Κέρκυρα το βράδυ του Σαββάτου με έναν 55χρονο να χάνει τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, στην περιοχή Περιβόλι προς Σάντα Μπάρμπαρα, στη νότια Κέρκυρα, παρασύρθηκε από ρέμα.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν η σύζυγος και τα ανήλικα παιδιά του, που μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών κατάφεραν να σωθούν.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιονίων Νήσων Ευθύμης Γεωργακόπουλος , το ΙΧ αυτοκίνητο τύπου τζιπ, που οδηγούσε ο άτυχος 55χρονος πατέρας παρασύρθηκε από το ρέμα, όταν γύρω στις 10 το βράδυ, έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν την περιοχή της νότιας Κέρκυρας .

Η κακοκαιρία είχε πλήξει το νησί των Φαιάκων από το πρωί με μαγαζιά να πλημμυρίζουν τόσο στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας όσο και σε άλλα σημεία.
Κλείσιμο

Αρκετές περιοχές, μάλιστα, είχαν μείνει χωρίς ρεύμα λόγω βλάβης στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ με τα συνεργεία να προσπαθούν να επιδιορθώσουν τις βλάβες.

Δείτε φωτογραφίες από το corfutvnews.gr




Νωρίτερα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία είχε εκδώσει έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων μέχρι το πρωί της Κυριακής.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ αναμένοντας ισχυρές βροχές, που πιθανότατα θα συνοδεύονταν από χαλαζοπτώσεις, στο Βόρειο Ιόνιο (κυρίως την Κέρκυρα) και την Ήπειρο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης