Αλεξανδρούπολη: Τον έπιασαν να οδηγεί κλεμμένο μηχανάκι

Αλεξανδρούπολη: Τον έπιασαν να οδηγεί κλεμμένο μηχανάκι

Και στην Καβάλα, συνελήφθη επ' αυτοφώρω από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας νεαρός αλλοδαπός την στιγμή που προσπαθούσε να κλέψει μια μοτοσικλέτα

Αλεξανδρούπολη: Τον έπιασαν να οδηγεί κλεμμένο μηχανάκι
Κάτι λιγότερο από ένα μήνα κράτησαν οι βόλτες ενός νεαρού με το μοτοποδήλατο το οποίο είχε κλέψει στις 21 Αυγούστου από μια γειτονιά στην Αλεξανδρούπολη. Όταν τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για να του κάνουν τυχαίο έλεγχο, διαπίστωσαν ότι το μηχανάκι ήταν κλεμμένο. 

Ο 20χρονος Έλληνας, που έχει απασχολήσει επανειλημμένα στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές δικύκλων, προσήχθη στην Ασφάλεια όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κλοπή η οποία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Το κλεμμένο μοτοποδήλατο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. 

*** Στην Καβάλα, συνελήφθη επ' αυτοφώρω από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας νεαρός αλλοδαπός την στιγμή που προσπαθούσε να κλέψει μια μοτοσικλέτα μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του. Ένας περαστικός που τους είδε ειδοποίησε τους αστυνομικούς, οι οποίοι συνέλαβαν τον 33χρονο Αλβανό και τον προσήγαν στην Ασφάλεια, όπου ανακρίνεται για να αποκαλύψει τον συνεργό του και να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες κλοπές. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης