Φλώρινα: «Ρουφούσε» κάθε μήνα πετρέλαιο από τα... τρένα!

Φλώρινα: «Ρουφούσε» κάθε μήνα πετρέλαιο από τα... τρένα!

Ο 58χρονος συνελήφθη επ' αυτοφώρω να βάζει στο αυτοκίνητό του ένα πλαστικό δοχείο που περιείχε 20 λίτρα πετρελαίου, το οποίο είχε αντλήσει από ένα σταθμευμένο τρένο

Φλώρινα: «Ρουφούσε» κάθε μήνα πετρέλαιο από τα... τρένα!
Όποτε ξέμενε από πετρέλαιο, ήξερε πού θα το έβρισκε χωρίς να πληρώσει δεκάρα ένας  58χρονος Έλληνας «κυνηγός» καυσίμων. Επί έξι ολόκληρους μήνες, πήγαινε στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Φλώρινας και «ρουφούσε» από τις αμαξοστοιχίες σημαντικές ποσότητες!

Στην τελευταία επιδρομή του, o 58χρονος συνελήφθη επ' αυτοφώρω από αστυνομικούς της Ασφάλειας να βάζει στο αυτοκίνητό του ένα πλαστικό δοχείο που περιείχε 20 λίτρα πετρελαίου, το οποίο είχε αντλήσει από ένα σταθμευμένο τρένο. Όπως προέκυψε από την προανάκριση, μάλιστα, έκανε το ίδιο κάθε μήνα, γεμίζοντας ένα ή δύο δοχεία των 20 λίτρων με πετρέλαιο που χρησιμοποιούσε ως καύσιμο στο όχημά του!

Στο σπίτι και στην κατοχή του 58χρονου βρέθηκαν άλλο ένα πλαστικό δοχείο με ποσότητα πετρελαίου περίπου 20 λίτρων που αποδόθηκε σε αρμόδιο υπάλληλο του Ο.Σ.Ε., αλλά και έξι πλαστικά δοχεία, τρία λάστιχα και ένα χωνί, όλα με υπολείμματα πετρελαίου! Ο δράστης παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας κατηγορούμενος για κλοπή σε βάρος του δημοσίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης