για τα αδικήματα της παράνομης οπλοκατοχής, των άσκοπων πυροβολισμών, της παράνομης οπλοφορίας, και της απήθειας.
Μεταξύ άλλων ο 44χρονος μαραγκός, πατέρας δύο παιδιών από το Ρέθυμνο, υποστήριξε στο δικαστήριο: «Καμία αντίσταση δεν έφερα. Προσπάθησα να μην πέσω κάτω. Αν ήθελα είχα το χρόνο να κάνω ότι θέλω. Αν ήθελα τους έριχνα και τους δύο κάτω».
Ο Μανώλης Βουρβαχάκης τόνισε ακόμη: «Τα όπλα τα σεβόμαστε και τα αγαπάμε. Αυτό πρέπει να το έχεις μέσα σου για να το κάνεις».
Κλείσιμο
Ο ίδιος υποστήριξε ότι το όπλο το αγόρασε από έναν Αλβανό στο Ηράκλειο. Ερωτηθείς γιατί προχώρησε στην αγορά του, εκείνος τόνισε πως στην Κρήτη όλοι έχουν όπλα και πως το πήρε για γάμους και αρραβώνες καθώς αποτελεί μέρος της παράδοσής τους.
Σε άλλο σημείο ο θείος του Μάριο είπε πως: «Ψάχνουμε πέντε χρόνια να βρούμε τον Μάριο. Περιμέναμε τη Δευτέρα να γίνει το δικαστήριο. Μία δικαιοσύνη. Δεν τα έβαλα με τους δικαστές. Το τσαντάκι δεν μπήκε ποτέ μέσα στη δίκη».
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.