Είχαν χασίς, μαχαίρια και ρόπαλα στο αυτοκίνητο

Είχαν χασίς, μαχαίρια και ρόπαλα στο αυτοκίνητο

Οι νεαροί συνελήφθησαν αμέσως και πάνω τους κατασχέθηκαν τρία μαχαίρια, ένα ρόπαλο και ένα πτυσσόμενο κλομπ!

Είχαν χασίς, μαχαίρια και ρόπαλα στο αυτοκίνητο
Οπλισμένοι μέχρι τα… δόντια ήταν οι δυο νεαροί φίλοι οι οποίοι βγήκαν με το Ι.Χ. αυτοκίνητο του ενός για να διακινήσουν σε χρήστες των Ιωαννίνων τις συσκευασίες με το χασίς που είχαν στην κατοχή τους, αλλά έπεσαν πάνω σε αστυνομικούς.

Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή όπου κινούνταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δυο Έλληνες ηλικίας 29 και 30 χρόνων, τους σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν στο όχημα οκτώ συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 50,4 γραμμαρίων τις οποίες προόριζαν για διακίνηση. Οι νεαροί συνελήφθησαν αμέσως και πάνω τους κατασχέθηκαν τρία μαχαίρια, ένα ρόπαλο και ένα πτυσσόμενο κλομπ!

Έτσι, προσήχθησαν στην Δίωξη Ναρκωτικών, άνδρες της οποίας έκαναν έρευνες στα σπίτια τους και σε αυτό του 29χρονου βρήκαν ακόμη μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ένα καπνογόνο και δύο κροτίδες. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που τους απήγγειλε κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ειδών πυροτεχνίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης