Μια σοβαρή υπόθεση εκδικάζεται αύριο στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου. Στο σκαμνί κάθεται ένας δάσκαλος από την Ιεράπετρα κατηγορείται ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος μαθητών του δημοτικού σχολείου που εργαζόταν.
Πιο συγκεκριμένα ο 53χρονος σήμερα δάσκαλος κατηγορείται ότι από τον Οκτώβριο του 2015 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2016 εντός του σχολικού χώρου, σε σχολικές εκδρομές και σε κατ΄ιδίαν μαθήματα προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος μικρών μαθητων
Μάλιστα στη δικογραφία περιλαμβάνονται τα ονόματα 14 συνολικά μαθητών - αγόρια και κορίτσια. Οι πράξεις του αποκαλύφθηκαν μετά την καταγγελία της οικογένειας δυο δίδυμων 8χρονων μαθητών του σχολείου όπου ο δάσκαλος έκανε ιδιαίτερα μαθήματα.
Όπως διαπιστώθηκε ο ίδιος είχε ασελγήσει τόσο σε βάρος του κοριτσιού όσο και σε βάρος του αγοριού σε άλλο χρόνο.
Αν θέλεις περισσότερο καλοκαίρι, θέλεις SEAJETS γιατί ξέρεις ότι θα φτάσεις γρήγορα και άνετα στον προορισμό σου για να ζήσεις συναρπαστικές, αξέχαστες εμπειρίες.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.